top of page

Digitale Toegankelijkheid

We helpen jouw organisatie ook digitaal toegankelijk te maken.

Wij regelen het

Op 23 september 2020 is de wet ingegaan die (semi-)overheidsorganisaties verplicht om een toegankelijke website te hebben. Dat betekent dat elke bezoeker, ongeacht eventuele beperkingen, jouw website moet kunnen gebruiken en begrijpen. Van tekst, beeld, tabellen en grafieken tot kleurcontrast en navigatie: de toegankelijkheidseisen leggen de lat hoog. Terecht natuurlijk! Want de overheid is er voor iedereen.


Uit onderzoek blijkt dat nog maar een klein deel van de overheidsorganisaties voldoet aan de wetgeving. Dat is meestal geen onwil, maar komt door gebrek aan kennis of capaciteit. De Selectie helpt organisaties om te voldoen aan de gestelde toegankelijkheidseisen.


Dat doen we door buiten de hokjes te kijken naar het grotere plaatje. Wij zijn niet enkel van de audit, analyse, techniek, aanpassingen of communicatie eromheen, maar van het totaal en de strategie vooraf. We weten hoe overheidsorganisaties werken en kennen de bestuurlijke en ambtelijke dynamiek. Daarnaast hebben we veel verstand van online, het samenspel tussen communicatie en ICT en kennen we de wereld van drempelvrije websites en de techniek erachter.

Wij coördineren en regelen jouw digitale toegankelijkheid en zorgen dat het voor elkaar komt

Een compleet Plan van Aanpak voor alles wat er moet gebeuren: van techniek tot bestuurlijk akkoord

Wij werken samen met gecertificeerde auditors en technisch specialisten voor de meest voorkomende CMS-systemen

David Ogg

06-40061402

David Ogg

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page