top of page

Human Capital

Wij helpen jullie met het positioneren van HR en het versterken van de gehele organisatie.

Wat doen we?

Organisaties zijn allemaal verschillend, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat er mensen werken. En het wordt steeds duidelijker dat die mensen,  “Human Capital”,  je grootste succesfactor van je organisatie zijn.  Organisatiecultuur, structuur en processen dienen de medewerkers te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij optimaal kunnen functioneren.  Thema’s als strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, Werving & Selectie, digitalisering en organisatiecultuur zijn zeer actueel en hebben het doel om een bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen. De juiste prioriteiten stellen en keuzes maken is hierin essentieel. Maar hoe zorg je ervoor dat deze thema’s geen losse projecten zijn en het ook geen HR-feestje worden? De Selectie helpt je graag om integraal met deze vraagstukken aan de slag te gaan, ze in verbinding met elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat het ingebed wordt in de gehele organisatie. Zorgen dat je weet wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. Hiermee behaal je betere resultaten, stimuleer je persoonlijke- en teamontwikkeling, meer werkgeluk en meer organisatiesucces!

Wij helpen jullie toekomstbestendig te zijn met een concreet strategisch personeelsbeleid gebaseerd op de organisatiestrategie- en visie.

Wat draagt bij aan je organisatiestrategie en wat niet? Stel de juiste prioriteiten, durf keuzes te maken en te stoppen met taken waar niemand op zit te wachten.

Wij maken samen met jullie een concreet en passend plan op maat om jullie uitdagingen scherp te krijgen en aan te pakken bij de kern.

Rosa den Engelsman

06-11002827

Rosa den Engelsman

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page