top of page

Organisatie

We achterhalen waar het écht over gaat en pakken dat aan.

Wat doen we?

Lukt het niet om een hogere klanttevredenheid te krijgen, halen jullie je doelen maar moeizaam of zelfs helemaal niet? Of heb je gewoon het gevoel ‘dat het niet loopt binnen dat ene team’? Allemaal signalen die wijzen op een onderliggend probleem binnen je team, afdeling, divisie of hele organisatie


De oorzaak kan een afdelingsstructuur zijn waar mensen niet goed uit de verf komen, gebrek aan (lijn)communicatie, teamleiders met onvoldoende managementcapaciteiten of iets heel anders. Het is van belang deze oorzaken te achterhalen vóór je aan de slag gaat met acties om het achterblijven van resultaten ‘op te lossen’. Anders loop je het risico alleen een symptoom te bestrijden en los je het daadwerkelijke knelpunt niet op.


Wij achterhalen daarom eerst wat er écht aan de hand is. Met bijvoorbeeld werksessies, interviews en bestaande data en documenten brengen we in kaart wat het probleem is. Vaak begint dat met waar de organisatie voor staat en gaat. Dan duiken we die organisatie in om te verkennen waar het wringt en schuurt en hoe dat dan komt. Dat koppelen we terug in een scherpe analyse en een advies met concrete, haalbare stappen.


Uiteraard kunnen we daarna ook helpen bij het zetten van die stappen voor een verandering. Denk aan het vormgeven en inrichten van (bepaalde) afdelingen, het aanscherpen van processen, het opstellen van de HR-strategie, het opzetten van de interne communicatiestructuur en verbeteren van de effectiviteit van overleggen. Ook kunnen we teams helpen met hun onderlinge samenwerking, leidinggevenden trainen en coachen in hun rol of de innovatiekracht binnen de organisatie helpen verzilveren.


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op!

We beginnen bij de verkenning van het probleem: waar zit de oorzaak?

Passende expertise voor jouw vraagstuk: organisatie, ontwikkeling, coaching, innovatie, optimalisatie etc.

Concrete aanpak met stappen die we desgewenst ook samen kunnen zetten.

Charlotte Bosveld

06-26112955

Charlotte Bosveld

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page