top of page

Stopscan

Wij helpen je keuzes te maken over wat écht moet en waarmee je kan stoppen

Wat doen we?

Als organisatie kan je er heel druk mee zijn: de dingen waar je óók nog iets mee moet. Van kwaliteitszorg tot identiteit en van huppeldepupmanagement tot blabla-ontwikkeling. Er komen doorlopend projecten, werkgroepen en actielijstjes bij en gaat haast nooit iets af. Terwijl er - zeker nu - meer werk is dan dat er medewerkers te vinden zijn. 


Maar wat nou als je eens met een paar dingen stopt?


De Stopscan is een sessie van circa 2 uur. In een snelkookpansetting komen we tot de missie, ambitie en strategie van jouw organisatie. Vervolgens kijken we vanuit dat kader naar wat meer en minder kan, waarmee je zeker moet doorgaan en vooral ook waarmee je kan stoppen. Omdat ze nu geen prioriteit hebben, te veel kosten in verhouding tot wat ze opleveren of omdat ze simpelweg niet belangrijk genoeg zijn om tijd aan te besteden. 


Aanvullend kunnen we een kleinschalig onderzoek uitvoeren onder medewerkers in jouw organisatie. Wat kost volgens hen op dit moment teveel tijd? Waar zouden zij meteen mee stoppen als ze het voor het zeggen hebben? En wat moet zeker blijven? De output van dit onderzoek gebruiken we voor de Stopscan.

Een sessie in snelkookpansetting om te komen tot de kern van waarom jouw organisatie bestaat.

Vervolgens kijken we naar wat écht moet en waarmee je kan stoppen.

Onderzoek onder jouw medewerkers: waar zouden zij meteen mee stoppen? En wat moet zeker blijven?

Charlotte Bosveld

06-26112955

Charlotte Bosveld

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page