Boek - Feitenkennis - Hans Rosling.jpg

Feitenkennis

Hans Rosling

Meer data driven werken? Dit boek geeft je prachtige, bruikbare inzichten én een positiever beeld van de wereld dan je gewend bent. Een must read!

Boek - Never Split the Difference.jpeg

Never Split...

Chris Voss

Bij onderhandelingen nooit het verschil delen! De beste tips van een voormalig FBI-agent die onderhandelde bij diverse gijzelingen. Doe er je voordeel mee! ;-)

Boek - Aan de Rand van de Wereld

Aan de rand van...

Michael Pye

Europese beschaving ontstond rond de Middellandse Zee? Vlak de Noordzee niet uit! Prachtig boek over de volkeren rond de Noordzee en hun uitvindingen.

Socrates op Sneakers.jpg

Socrates op Sneakers

Elke Wiss

Een vraag is makkelijk gesteld, maar een goede vraag formuleren is best lastig. Dit boek helpt je om de goede vragen te stellen. Inclusief oefeningen!

Boek - Sapiens - Yuval Noah Harari.jpg

Sapiens

Yuval Noah Harari

Als je het heden wil begrijpen, moet je het verleden kennen. Harari geeft een overzicht en legt uit waarom we als mensheid nu staan waar we staan.

Boek - Groter denken, kleiner doen

Groter denken...

Herman Tjeenk Willink

Terug naar de tekentafel! Dit boek is een oproep en reflecteert op het huidige functioneren van de maatschappij, democratie, rechtstaat, wetenschap etc.

Focus Aan-Uit.jpg

Focus Aan/Uit

Mark Tigchelaar

Te veel prikkels en dus afgeleid? Of juist te weinig prikkels? Ons brein is juist niet gemaakt om maar één ding tegelijk te doen. Maar hoe focus je dan?

De Selectie Fanshop

Ik heb genoeg boeken!

Liever iets anders? Voor de harde kern van onze fans: 25 euro shoptegoed in de enige echte Selectie Fanshop. Scoor bijvoorbeeld het thuisshirt! ;-) 

KIES JE BOEK

(we verwijderen je gegevens na verzending!)

arrow&v

Gelukt!