top of page
798x1200.jpg

Zo hadden we het... 

Jesse Frederik

De toeslagenaffaire heeft levens verwoest en bracht een kabinet aan het wankelen. In dit boek lees je wat er gebeurt als iedereen doet wat van hem/haar verwacht wordt, maar niemand het systeem in zijn geheel kritisch bekijkt.

9789047015529-920x960.jpg.webp

The Culture Map 

Erin Meyer

Je collega's, samenwerkingspartners of klanten goed begrijpen is knap lastig. Laat staan als jullie uit verschillende landen of zelfs werelddelen komen. Dit boek helpt je te navigeren door het mijnenveld van interculturele communicatie. 

521x840.jpg

De 19 dingen die...

Japke D. Bouwma

Wellicht schieten we onszelf hiermee in de voet. In dit boek vind je namelijk een lijstje met beroepen waarvan niemand weet wat ze inhouden en op 2 staat omgevingsmanager... Desalniettemin een fantastisch boek met veel herkenbare lijstjes en tips.

536x840.jpg

Mama's laatste...

Frans de Waal

Dit boek gaat over emoties bij dieren en wat ze ons over onszelf vertellen. Frans de Waal ziet geen fundamenteel verschil tussen de belevingswereld van mens en dier en bespreekt wat dat betekent voor de manier waarop we met hen omgaan.

1566590764.jpg

Codenames

Spel

Voor je liggen 40 kaartjes met woorden, waarvan een aantal bij jouw team horen. Je wint als jouw teamgenoten raden welke dat zijn. Een spel vol associaties dat mensen helpt op elkaar ingespeeld te raken. Misschien iets voor jouw team?

999-games-stay-cool-breinbreker.jpg.png

Stay Cool

Spel

Stay Cool is een spel dat je op het vlak van multitasken ultiem uitdaagt. Twee spelers bestoken je tegelijkertijd met vragen, waarbij je een deel van de antwoorden moet geven door ze met letterblokjes te leggen. Ook moet je zelf de tijd in de gaten houden: moeilijk!

815x1200.jpg

Carcassone

Spel

Altijd al je eigen wegen en steden willen ontwerpen, zónder ingewikkelde stakeholders en participatietrajecten? In dit tactische spel bouw je samen met je medespelers de Franse stad Carcassonne.

Thuisshirt De Selectie.jpeg

De Selectie Fanshop

Ik heb genoeg boeken!

Liever iets anders? Voor de harde kern van onze fans: 25 euro shoptegoed in de enige echte Selectie Fanshop. Scoor bijvoorbeeld het thuisshirt! ;-) 

KIES JE CADEAU

(we verwijderen je gegevens na verzending!)

Gelukt!

Boekenformulier
bottom of page