De Nijs

Pitch White.png

AWAY MATCH:

Omgevingscommunicatie projectontwikkeling

KLANTCASE

Voorjaar 2021

Noord Holland

Noord Holland

Wedstrijd

In Heemskerk ontwikkelt De Nijs een wijk met 24 villa's. Voor die bouwlocatie moest een terrein bouwrijp gemaakt worden en krijgen omwonenden ineens buren.

Uitdaging

Help ons met een positieve eerste kennismaking met de omgeving, organiseer en faciliteer een webinar waarin we plannen presenteren en vragen & opmerkingen ophalen bij omwonenden en geinteresseerden.

Speelveld

M.J. de Nijs en Zonen B.V. te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, transformeert, renoveert en restaureert. Dat doen zij vooral in de Randstad en de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Zij zijn een aannemer gespecialiseerd in binnenstedelijke bouw van grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten.

Highlights

Verkennen van het speelveld, bepalen van de aanpak voor een eerste kennismaking met de buurt. Nadat we de boodschappen hebben bepaald en mensen hebben uitgenodigd konden we het webinar houden. Via een chatfunctie konden de deelnemers plenair vragen stellen en aandachtspunten meegeven. De Selectie heeft de hele organisatie op zich genomen, zowel het schrijven en versturen van uitnodigingen, het maken van de presentatie en de gespreksleiding tijdens het webinar.

Resultaat

Door een zorgvuldig traject in te zetten hebben we een goede start gemaakt met de omgeving. De opbrengst uit het webinar helpt De Nijs in het verder verbeteren van de aanpak, nu en tijdens de realisatiefase. Veel contacten zijn nu gelegd en omwonenden zijn op de hoogte van de planning en hoe de komende jaren de communicatie zal verlopen.

De Nijs

Opstelling

Projectontwikkelaar en projectmanager bouw.

Statistiek

62 omwonenden hebben het webinar live bijgewoond. Ruim 600 omwonenden hebben informatie per brief ontvangen en weten in grote lijnen wat er gaat gebeuren en wie de contactpersoon voor het project is. 

SELECTIE_icoon_marketing.png

Gerben van den Hurk

06-12573511

Gerben van den Hurk

KLANTCASES

WAT WE OOK DOEN

ONZE OPDRACHTGEVERS