top of page

WERKEN BIJ

Wil je samen met De Selectie het veld op? Lees dan verder!

evwd11032022-GROOT-61.jpg

SAMEN HET VELD OP

Wij zijn een adviesbureau dat buiten de hokjes en gebaande paden denkt. Met een breed perspectief gaan we voor meer resultaat en minder blabla. Wij helpen organisaties met hun complexe vraagstukken en uitdagingen. Hoe organisaties dat noemen, strategie, omgevingsmanagement, beleid of stakeholdermanagement, vinden wij niet zo relevant. Wat wel? Een goed team het veld in sturen van jonge talenten en ervaren routiniers, aantrekkelijk spelen en wedstrijden winnen. Oh en de derde helft natuurlijk.

 

Word je enthousiast? Wil je wel bij De Selectie spelen? Mooi! We zijn op dit moment namelijk op zoek naar nieuwe Selectiespelers om ons team te versterken. Dus vul de vragenlijst hieronder in en denk alvast na over je rugnummer. En dan nemen we snel contact met je op voor een kop koffie of een borrel.

Spelersprofiel

We zoeken strategisch adviseurs met een brede blik. Bij voorkeur breng je flinke ervaring mee in omgevingscommunicatie en omgevingsmanagement, stakeholdermanagement en participatie. Of ben je een door de wol geverfde adviseur op het gebied van organisatievraagstukken zoals strategievorming, positionering of het professionaliseren van afdelingen en teams. Daarnaast draai je je hand niet om voor het managen van je eigen projecten, vind je het leuk om andere spelers te coachen en om mee te bouwen aan het merk en de organisatie.

 

Wedstrijden

Je gaat wedstrijden spelen voor overheidsorganisaties op landelijk, provinciaal en lokaal niveau. Voor zorg- en onderwijsorganisaties, maar ook voor aannemers, projectontwikkelaars en andere private organisaties. Ja gaat voor hen aan de slag met vraagstukken op het gebied van strategie, professionalisering, (re)organisatie of gebiedsontwikkeling, infrastructuur en woningbouw.

Het veld op

Spelen bij de Selectie betekent veel vrijheid. Zo heb je onbeperkt vrije dagen, deel je mee in de winst en heb je alle ruimte om je week zelf in te delen. Behalve op vrijdag, want dan werken we met elkaar aan De Selectie en staat de derde helft op het programma! Bij ons spelen betekent ook veel verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid voor je eigen werk en het succes van het team. Samen zorgen wij dat De Selectie lekker het veld op kan. Alle Selectiespelers werken voor opdrachtgevers én steken de handen uit de mouwen voor het bureau. Bijvoorbeeld in het binnenhalen van nieuwe opdrachten of de organisatie van ons jaarlijkse festival.

bottom of page