top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Igor Houben bij De Selectie

Op jacht naar een nieuwe nummer 11 is adviesbureau De Selectie uitgekomen bij de ervaren buitenspeler Igor Houben. Hij kwam eerder uit voor onder meer Natuurmonumenten, Greenpeace en Holland Casino. De rest van het seizoen speelt hij op huurbasis voor De Selectie.


Lees hieronder het interview met Igor!


Charlotte en Igor

Waarom ga je voor De Selectie spelen?

Omdat De Selectie staat voor een team dat speelt om te winnen, maar altijd aantrekkelijk wil spelen. Resultaat behalen, maar altijd met oog voor het belang van de opdrachtgever en andere stakeholders. Dat is de speelwijze die ik ook als zelfstandig adviseur voor ogen had en heb, maar als team kun je natuurlijk veel meer voor elkaar krijgen.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Geen uitdaging waar ik niet voor warmloop. De mooiste opdrachten zijn die waar je, met de betrokkenen, zichtbare meerwaarde creëert. Dat kan zijn door samen tot een nieuwe, door medewerkers gedragen, organisatiestrategie te komen, door in een participatietraject oorspronkelijke sceptici mede-eigenaar te maken van de uitkomst of door bijvoorbeeld de klant niet alleen figurant ín, maar ook ontwerper ván de klantreis te maken.


Je gaat met rugnummer 11 spelen. Waarom dat nummer?

Om twee redenen. In het team speel ik graag op de flanken. Ik probeer de acties te maken die het publiek op de banken krijgt en zorg voor de voorzetten op maat, waaruit de medespelers kunnen scoren. Bovendien is 11 het gekkengetal, als geboren Limburger een dierbare associatie met de carnavalstijd in mijn jeugdjaren.


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Je kunt me ’s nachts wakker maken voor nutteloze weetjes. Geen garantie overigens dat ik ze de volgende dag nog kan reproduceren, maar dat terzijde. Het negende cijfer achter de komma van π? De geboorteplaats van Kaj Sierhuis (wie?)? Het land met de hoogste bevolkingsdichtheid? En dan geen stadstaat? Enzovoort, enzovoort...


Verder kennis maken met Igor? Neem even contact op (030-272014) of stuur een mailtje naar igor@de-selectie.nl.

128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page