top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Kim Hazelaar bij De Selectie

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie voegt per direct Kim Hazelaar (32) als huurspeler toe aan De Selectie. Zij is een gedreven adviseur met ervaring, in zowel het publieke domein als bij multinationals, op het gebied van organisatieadvies, veranderkunde en proces- en projectmanagement.

Waarom ga je voor De Selectie spelen?

Toen we met elkaar in gesprek raakten over de manier waarop we erin geloven dat uitdagingen van organisaties aangepakt kunnen worden, bleek dat we hier enorm op een lijn zitten. Daarnaast was er ook gewoon een match op persoonlijk vlak, wat minstens zo belangrijk is. Hoewel ik vorig jaar als zzp’er ben gestart, vind ik het belangrijk om niet alleen op eigen houtje te werken, maar juist de verbinding met anderen aan te gaan om te blijven leren en je eigen expertise met die van anderen te kunnen combineren. Ik vind het daarom mooi om me bij deze club mensen aan te sluiten en als team uitdagende opdrachten te doen.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Ik vind het belangrijk dat mijn werk er toe doet, zowel maatschappelijk als op persoonlijk vlak. Dit betekent dat ik altijd kritisch kijk naar wat er gevraagd is vanuit de opdrachtgever en wat dan daadwerkelijk nodig is. Uren maken om het uren maken vind ik echt zonde en ik krijg dan ook de meeste energie als een organisatie uiteindelijk zelf verder kan en er tastbare resultaten neer zijn gezet. Ook vind ik het daarbij belangrijk om het grotere geheel in beeld te houden en het conceptuele te vertalen naar 'en wat dan nu eerst'. Tot slot ben ik een allesvreter. Ik ben geïnteresseerd in alle aspecten van een organisatie en vind het erg leuk om bijvoorbeeld met data en ICT aan de slag te kunnen.


Je gaat met rugnummer 3 spelen. Waarom dat nummer?

Dat is op de een of andere manier al sinds jongs af aan mijn lievelingsnummer, zonder enige aanwijsbare reden. Als je dat naar een speelveld vertaalt, zie ik mezelf als een (opkomende) vleugelverdediger die aansluiting maakt met de verschillende linies in het veld en daarbij eenvoudige oplossingen zoekt waar het kan en creatieve oplossingen waar nodig.


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Ik ben gek van zeilen. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water te vinden en sinds 2014 ben ik dan ook schipper bij Amorgos. Dit jaar hoop ik ondanks 'de huidige omstandigheden' als co-schipper naar de Scilly Islands te kunnen varen en deelnemers daar een onvergetelijke tijd bij te bezorgen.

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page