top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Voorbereiding 2021-2022

Bijgewerkt op: 22 dec. 2021

Klaar voor het seizoen 2021-2022! Het trainingskamp in Zeeland vormde een mooie voorbereiding. De opstelling kreeg vorm, tactische varianten werden uitgeprobeerd en het team is, met de nieuwe spelers, goed op elkaar ingespeeld. We bezochten daarbij Pure C om eens te horen hoe zij met hun team dagelijks de topkwaliteit (twee Michelin-sterren) borgen voor hun klanten.


In de wedstrijdselectie waren opgenomen: Adi Friedmann (rugnummer 13), Anne Berndsen (29), Charlotte Bosveld (6), Janou van Rheenen (4), Kim Hazelaar (3), David Ogg (93), Gerben van den Hurk (7) en Gjerryt Leuverink (10). Libero Charlotte kwam met een kleine blessure terug uit Cadzand, maar was de rest van het seizoen gewoon inzetbaar.


Bij het bezoek aan Pure C deden we inspiratie op voor het constant leveren van hoge kwaliteit. Er bleken mooie overeenkomsten te zijn tussen hun team en ons team. Als je dagelijks op hoog niveau wilt presteren moet de samenwerking in het team top zijn en is het nodig voor elkaar gaten dicht te lopen. Ook de aandacht die uitgaat naar wat hun gast of onze klant mag verwachten, bleek hetzelfde. De mooiste eye opener was echter toch dat maître en chefkok uitlegden hoe je, naast hárd werken, ook slím kunt werken.


Het speelschema voor het seizoen 2021-2022 staat vol mooie wedstrijden. Mocht je het programma willen aanvullen, leg je uitdaging dan zeker aan ons voor!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page