top of page

Strategie

We helpen met visie, strategie en het proces daarnaartoe

Wat doen we?

We helpen organisaties, afdelingen, teams en projecten met het opstellen van hun de strategie. Wat is jullie ambitie voor de komende jaren? Wat is de visie op je rol? Hoe worden de doelstellingen bereikt op een manier die past bij jullie organisatie? Wie en wat zijn daarvoor nodig?

 

We begeleiden het proces om tot een goede strategie te komen, adviseren over inhoudelijke keuzes én zorgen voor het gewenste resultaat. Voor wát?', vragen we altijd eerst. Een strategie maak je immers om iets te bereiken. Dus je moet weten wat je ambitie en doelen zijn. Om die ambitie scherp te krijgen, gaan we eerst terug naar de basis: de identiteit van je organisatie en je visie. De visie op het onderwerp waarvoor we die strategie gaan maken en op jouw rol/positie daarin. Dat kan een opgave of probleem zijn, een project dat al half in de steigers staat of de koers van je organisatie. Met enkele doelgerichte, interactieve (en leuke!) sessies werken we stap voor stap van visie en ambitie naar de strategie. Geen dikke stukken waarin je verdrinkt, maar een compacte strategie met heldere taal die richting geeft aan de toekomst.


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op!


Altijd een team met kennis van jouw domein (zoals mobiliteit, zorg, onderwijs) en passende expertise (zoals communicatie, HR of organisatieontwikkeling).

We faciliteren interactieve sessies waarin de juiste mensen op de juiste momenten meedenken en knopen doorhakken.

Een briljante strategie die niet landt is waardeloos. Daarom helpen we ook bij de doorvertaling naar de dagelijkse praktijk.

Charlotte Bosveld

06-26112955

Charlotte Bosveld

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page