top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

In het spoor van ProRail

Trots! We mogen weer het veld op voor ProRail. Het hoofdkantoor is voor ons geen onbekend terrein en zit letterlijk om de hoek van onze thuisbasis. Na een paar jaar afwezigheid zijn we gevraagd om, samen met een nieuw team vanuit De Selectie, weer aan de slag te gaan op een uitdagend spoorproject in Noord-Brabant.


Het Nederlandse spoorwegnet is het drukst bereden spoor van de Europese Unie. En het wordt nog drukker: experts verwachten een groei van 30% meer reizigers en 50% meer goederen in 2030, in vergelijking tot 2018.


Om het spoor geschikt te maken voor die aantallen wordt gewerkt aan het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS). De kern: meer personentreinen op drukke trajecten en voldoende ruimte voor het goederenvervoer.


Onze opdracht


Met het team van PHS Den Bosch-Vught gaan wij nu de rol van ProRail als serieuze, betrouwbare gesprekspartner voor de omgeving daar weer helpen invullen. Aan de slag dus met het maken van een nieuwe, stevige basis voor de start van de realisatiefase van dit impactvolle spoorproject.

Op dit traject komt namelijk een vierde spoor en wordt het spoor in Vught verdiept aangelegd. Dat komt de leefbaarheid en veiligheid uiteindelijk enorm ten goede maar heeft, tijdens de bouw, natuurlijk eerst veel impact op de mensen die er wonen. Zaak dus om dit goed en zorgvuldig te doen; iets waar wij graag bij helpen.


Meer weten over dit project?33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page