top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Julia Verlaat bij De Selectie

Vanaf 1 september 2023 versterkt Julia Verlaat het team van adviesbureau De Selectie. Julia trainde voor de zomer al een halfjaartje mee met De Selectie en heeft nu een plekje in het basisteam weten te bemachtigen. Ze heeft Bestuurskunde en Strategic Management aan de Radboud Universiteit gestudeerd. Julia speelt met rugnummer 28.Hoe ben je bij De Selectie terecht gekomen?

Voor de zomer heb ik een halfjaar stage gelopen bij De Selectie. Ik heb in deze tijd meegelopen met ontzettend leuke en leerzame projecten, met als highlights toch wel een nachtje slapen in een daklozenopvang voor een opdracht van de gemeente Alkmaar én natuurlijk het Selectie Festival. Ook heb ik in dit halfjaar mijn scriptie geschreven over de verschillende perspectieven op duurzaamheid in Zuidasdok. Het werken bij De Selectie is me ontzettend goed bevallen en ik heb dan ook heel erg blij dat ik nu als basisspeler het veld op mag!


Je hebt dus al een tijdje meegedraaid in het team van De Selectie: wat viel je op?

Vanaf de start van mijn stage kreeg ik meteen veel vertrouwen van mijn teamspelers om het veld op te gaan. Hierdoor heb ik in korte tijd mee kunnen kijken bij veel verschillende projecten en opdrachtgevers: van een nieuwe positionering voor Stichting Special Heroes Nederland en Pieters Bouwtechniek tot aan klankbordgroepen bij de gemeente Alkmaar en een sessie over trends in het onderwijs bij het Nova College.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en wil graag bijdragen aan een socialere en duurzamere wereld. Specifiek het onderwijs vind ik een interessant domein, omdat ik geloof dat goed onderwijs de basis vormt voor een sterke samenleving.


Je gaat met rugnummer 28 spelen. Waarom dat nummer?

Rugnummer 28 verwijst naar waar ik ben opgegroeid: de Dikkeboomweg 28 (ja, de straat heet echt zo en is vernoemd naar de dikke boom aan het begin van de straat). Aan deze plek heb ik veel mooie jeugdherinneringen.

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page