top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Laura Versnel traint mee met De Selectie

Toptalent Laura Versnel komt de komende maanden uit voor De Selectie. De masterstudent organisatiepsychologie komt van de Universiteit Utrecht en werd gespot door diverse scouts. Eerder deed ze al ervaring op bij het team van Examenadviesburo.Waarom ga je meetrainen met De Selectie?

Na 6,5 jaar theoretische kennis opbouwen in de collegebanken, is het tijd om mee te gaan werken in de praktijk. En wat is nu een betere plek dan een adviesbureau gelegen in de leukste stad van Nederland (Uuuuu) én waar oplossingen worden gezocht voor maatschappelijke en strategische vraagstukken.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Mijn grootste interesse ligt bij het onderwijs. Het streven naar gelijke kansen voor alle leerlingen en het benutten van de mogelijkheden van digitalisering zijn thema's die me in het bijzonder aanspreken. Daarnaast hoop ik vooral een beter beeld te krijgen van de advieswereld.


Je gaat met rugnummer 24 spelen. Waarom dat nummer?

Voor mij staat 24 voor het aantal uren in de dag: ik gebruik dit als handvat om ervoor te zorgen dat je waardevol met je tijd omgaat. Dat je ervoor zorgt dat je in balans blijft met je werk en je vrije tijd. Daarnaast is het ook het jaar 2024, dus ook een mooie reminder aan het jaar dat ik gestart ben bij De Selectie.


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Naast mijn stage bij De Selectie en het schrijven van mijn thesis, ben ik ook veel bezig met sport. Van kleins af aan speel ik hockey & tennis en sinds kort kan ik hardlopen toevoegen aan dit rijtje. De eerste hardloopwedstrijd staat dan ook al in de agenda.

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page