top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Myrte Versteeg bij De Selectie

Met de komst van Myrte Versteeg versterkt De Selectie zich opnieuw met een ervaren adviseur. Zij komt transfervrij over van Verdonck, Klooster & Associates en speelde daar onder meer wedstrijden voor de Politie. Eerder kwam ze uit voor IVN Natuureducatie en Future Communication.


Lees hieronder het interview met Myrte!Waarom ga je voor De Selectie spelen?

De Selectie doet alles net even anders dan ik gewend ben. Geen individuele targets, onbeperkt vrije dagen, werken op basis van vertrouwen, geen blabla maar lekker rechttoe rechtaan: daar houd ik van. Deze manier van werken in combinatie met uitdagende, leuke en gevarieerde adviesopdrachten - ook veel in de maatschappelijke hoek - waren voor mij doorslaggevend. 


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Als de opdracht om gepuzzel vraagt en dus op tactisch/strategisch niveau is, word ik er blij van. Ik vind het leuk om uit te zoomen en vanuit een breed perspectief te kijken naar wat er aan de hand is. De dynamiek binnen een organisatie zegt vaak meer dan een uitvraag op tien kantjes, dus ik ben graag daar waar het gebeurt. Wat ik mooi vind om te zien, is dat vaak ogenschijnlijke kleine interventies al voor positieve verandering kunnen zorgen.


Je gaat met rugnummer 3 spelen. Waarom dat nummer?

Drie is altijd mijn “lievelingsgetal” geweest. Waarom weet ik niet precies. Ik vind het een mooi getal, het heeft een bepaalde eenheid in zich en ik kom het vaak tegen: ik kom uit het jaar 1993, ik woon in 030 (Utrecht) én toen ik vorig jaar een deel van de Camino de Santiago liep, bleek ik uiteindelijk 333 km gelopen te hebben… Het getal drie staat symbool voor creativiteit, communicatie en nieuwsgierigheid. Dat herken ik wel.


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Meerdere… Ik ben een plantengek, met zo’n veertig planten heb ik er inmiddels officieel teveel. Ooit in een ver verleden heb ik een jaartje Pedagogiek gestudeerd: iets dat je niet zou verwachten als je me beter kent. Verder besluit ik vaak om half 12 ’s avonds een grote schoonmaak te houden, maar sinds ik samenwoon lukt het steeds vaker om die neiging te onderdrukken. En nog een algemene fun fact… Als je ooit - net als ik - met een lekke benzinetank in the middle of nowhere van Australië komt te staan: elke zoveel kilometer met een blokje zeep tegen het lek wrijven helpt blijkbaar!


Verder kennis maken met Myrte? Neem even contact op (030-2072014) of stuur een mailtje naar myrte@de-selectie.nl.

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page