top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Wij zoeken een nieuwe speler

Natuurlijk kun je voor een adviesbureau aan de slag gaan.

Maar ben je ook klaar om voor De Selectie te spelen?


Denk dan alvast na over je rugnummer...

Klik hier voor de voorselectie...


Wij: De Selectie

Wij zijn een adviesbureau dat buiten de hokjes en gebaande paden denkt. Met een breed perspectief gaan we voor meer resultaat en minder blabla. Wij helpen organisaties met hun vraagstuk of uitdaging. Hoe consultants dat noemen (strategie, organisatie, communicatie, HR, stakeholdermanagement etc.), vinden wij niet zo relevant. Wat wel? Een goed team het veld in sturen, aantrekkelijk spelen en resultaat neerzetten.


Nu scouten we nieuwe selectiespelers. We spelen steeds meer wedstrijden en dan is een brede selectie nodig, met dubbele bezetting op alle posities het liefst! De speler die we nu hopen te scouten, heeft ervaring en affiniteit met projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur. Bijvoorbeeld op het gebied van omgevingsmanagement en -communicatie, stakeholdermanagement en participatie.


Jij: De Speler

Mensen komen voor jou naar het stadion en je kan op meerdere posities uit de voeten. Jong talent of ervaren routinier op het veld? Dat maakt ons niet uit, als je maar bestand bent tegen de druk van grote wedstrijden.


Je gaat wedstrijden spelen voor en met gemeentes, provincies, waterschappen, ministeries en vastgoedontwikkelaars. Maar we werken bijvoorbeeld ook voor een supermarktketen, een automerk, een grote fietsenwinkel en goededoelenorganisaties. Vaak spelen we voor volle stadions, op een complex speelveld met diverse belangen en politieke gevoeligheden. Adviseren op bestuurlijk niveau is voor jou part of the game. En natuurlijk ben je een teamspeler: je durft op je medespelers te vertrouwen en 'take one for the team' begrijp je ook.


Wil je spelen voor De Selectie?

Dan kom je bij een bureau dat het anders doet: je deelt zelf je werk(tijden) in, er is geen persoonlijke target - alleen eenteamtarget - en je deelt mee in de winst. Je krijgt een onbeperkt aantal vakantiedagen en vertelt ons wat je wilt verdienen. Je creëert kansen, beslist wedstrijden maar loopt ook gaten dicht in de rug van je medespelers. Je contract past op één A4'tje (en er staat natuurlijk geen ouderwets concurrentie- of relatiebeding in) en daarnaast zeg je volmondig 'ja' tegen Onze Speelwijze. Oh ja: je snapt ook waarom je nummer 14 niet als rugnummer kunt kiezen en wat 'de derde helft' betekent.


Check, check, check? In dat geval: game on! 🤩

📲 Klik vooral ook even door op de link naar de voorselectie...

150 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page