top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Transfer Janou van Rheenen

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie voegt vanaf 1 augustus Janou van Rheenen (31) toe aan het team. Zij is een enthousiaste adviseur met veel ervaring in het publieke domein. Janou werkte hiervoor als adviseur bij Maatschap voor Communicatie. Bij De Selectie gaat ze met nummer 4 spelen.

Waarom ga je voor De Selectie spelen?

De Selectie biedt op een speelse en verfrissende manier echte oplossingen voor vraagstukken. Niet vanuit de koker communicatie, maar vanuit een integrale benadering. Ik geloof daar echt in. Alleen dan kun je tot een effectieve aanpak komen. Ook de werkwijze van De Selectie spreekt mij aan. Geen ondoorzichtige, vage facturen, nietszeggende proposities en dure woorden, maar duidelijke resultaten en heldere adviezen waar je echt wat mee kunt. Daarnaast heb ik al met een aantal mensen uit het team van De Selectie samengewerkt en dat smaakt naar meer.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Ik ben op mijn best als ik aan de slag kan met vraagstukken die echt ergens over gaan en effect hebben op het dagelijks doen en laten van mensen. Op mijn cv zie je dan ook veel opdrachten terug op het gebied van participatie, organisatieverandering en dienstverlening. Met name het stukje participatie en omgevingsmanagement vind ik erg leuk om te doen. Samen met betrokkenen zoeken naar gedragen oplossingen, het liefst in een complexe omgeving met veel gedoe: daar mag je mij altijd voor bellen.

Dat ‘echt ergens over gaan’ zit ‘m voor mij niet alleen in type vraagstukken, maar ook in opdrachtgevers. Vandaar mijn ervaring met name binnen het publieke domein. Het is voor mij allemaal - nou ja, op werkgebied dan - begonnen bij de Gemeente Amersfoort, dus mijn hart ligt stiekem toch echt bij gemeenten.


Je gaat met rugnummer 4 spelen. Waarom dat nummer?

Net als de nummer 4 in een voetbalelftal bied en houd ik graag overzicht. Ook kunnen mijn medespelers op rugdekking rekenen en ben ik sterk in de opbouw. Daarnaast is het mijn lievelingsgetal en is mijn dochter dit jaar geboren op de vierde van april. Dat is geen toeval meer toch?


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Je kunt mij ook altijd om advies over wijn vragen. Vorig jaar heb ik deze passie verder ontwikkeld door een wijnopleiding te volgen. Ik ga graag op zoek naar nieuwe, verrassende wijnen en onze vakanties staan ook vaak in het teken van wijn.

252 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page