top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Adi Friedmann naar De Selectie

Adi (33) maakte deze maand de overstap naar De Selectie. Ze is een enthousiaste adviseur met veel ervaring in omgevingscommunicatie en participatietrajecten. Ze speelde hiervoor als adviseur bij Maatschap voor Communicatie en bij De Wijde Blik. Bij De Selectie rent ze met rugnummer 13 het veld op.

Waarom ga je voor De Selectie spelen?

Bij de Selectie komt voor mij alles samen; het nauwe samenwerken in een team, projecten die me aanspreken en de authentieke werkwijze van het bureau. En natuurlijk is het ook gewoon een gevoel dat je hebt (met een club), er was meteen een klik!


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Ik loop warm voor participatie- en omgevingstrajecten, waarbij ik op veel plekken kom en in contact kom met diverse mensen, daar ligt ook mijn kracht. Samen met betrokken partijen zoeken naar de beste oplossingen.


Verder ben ik breed georiënteerd en vind ik niets zo leuk als het bedenken van creatieve concepten. Ik weet altijd net dat nieuwe of verassende idee in te brengen. Dus je mag mij ook altijd voor een marketingvraagstuk benaderen.

Je gaat met rugnummer 13 spelen. Waarom dat nummer?

Voor veel mensen is het getal 13 een ongeluksgetal. Waarom heb ik dan juist voor nummer 13 gekozen? Voor mij is nummer 13 juist een geluksgetal en heeft het in de numerologie een andere betekenis. Nummer 13 staat namelijk voor innovatie, vernieuwing en authenticiteit. Dat past bij mij.

Heb je nog een fun fact over jezelf?

Ik ben grootgebracht in een huis waar veel kennis is van kunst. Vanaf kleins af aan bezocht ik daarom vele musea en ben ik in veel Europese steden geweest. Nog steeds ben ik groot liefhebber van kunst, design en architectuur en ga dan ook regelmatig naar een tentoonstelling of lekker een rondje door een stad. Klassiek of modern? Mijn moeder zei altijd: “Er schuilt meer achter een werk dan alleen de vraag of je het wel of niet mooi vindt.”

Verder ben ik vaak in de keuken te vinden. Ik vind koken erg ontspannend en eten is altijd een mooie gelegenheid om gezellig samen te komen. Ik ben erg thuis in de Mediterrane keuken, dus mocht je inspiratie nodig hebben op het gebied van lekker eten dan adviseer ik je graag!

171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page