top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Transfer Anne Berndsen

De Selectie voegt vanaf deze maand Anne Berndsen (27) toe aan het team. Anne is een talentvolle adviseur die graag in het veld komt voor strategische HR-vraagstukken. Zij richt zich onder meer op generatiemanagement en komt transfervrij over van Harrie Arendsen.

Waarom ga je voor De Selectie spelen?

De Selectie is wat mij betreft een adviesbureau dat het snapt. Zij begrijpen dat je geen langlopende contracten en dure taal nodig hebt om te doen wat je als adviesbureau moet doen: een bedrijf helpen met hun vraagstuk of ambitie en daarmee resultaten boeken. Die werkwijze past bij mij. Laagdrempelig, resultaatgericht en met een flinke dosis positiviteit: een perfecte match!


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Het speelveld tussen de business en HR vind ik enorm interessant. Het één kan niet zonder het ander. Een succesvolle business met ongemotiveerd personeel is onmogelijk, dat krijg je niet van de grond. De andere kant is minder vaak belicht maar net zo belangrijk: gemotiveerd personeel in een organisatie zonder duidelijke strategie zal op den duur motivatie verliezen. Mensen hebben een doel nodig, willen van toegevoegde waarde zijn. Daarin heb je als organisatie een belangrijke rol te vervullen: weten medewerkers voldoende waar ze aan bijdragen? Het is fantastisch om zo de brug te bouwen tussen business en HR.


Die brug bouwen we door te kijken naar de ambities van de organisatie en die te koppelen aan HR. Zijn wij met onze mensen in staat om bij te dragen aan die ambities? Zo ja, super! Dan gaat het erom dat je je kunt blijven aanpassen aan de veranderende tijd én dat je medewerkers bevlogen blijven. Zo niet, dan gaan we samen kijken waar het aan schort. Hoe is de cultuur in je bedrijf bijvoorbeeld? Is je organisatiestructuur toekomstbestendig? En hebben je medewerkers de juiste skills om aan de vraag te kunnen (blijven) voldoen? Voor dit soort vraagstukken kun je mij wakker maken!

Je gaat met rugnummer 28 spelen. Waarom dat nummer?

Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik ben in tegenstelling tot veel van mijn collega’s hier géén sportkenner. Een verwijzing naar een positie in het veld, is aan mij dus ook niet besteed. Daarom lekker praktisch: ik word dit jaar 28 op 28 december. En het is gewoon een mooi nummer toch?!

Heb je nog een fun fact over jezelf?

Ik ben een grote muziekfan. Van Pink tot Rammstein en van Ludovico Einaudi tot Guus Meeuwis: ik vind het allemaal top. Ook heb ik een knobbel voor de teksten, ik zing alles mee! Mijn zangkunsten vallen echter wat tegen, helaas voor mijn omgeving! 😉

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page