top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Annelies van Ek bij De Selectie

Vanaf 1 december 2023 sluit Annelies van Ek zich aan bij het team van adviesbureau De Selectie. De speelster van Bureau Visionnaire werd opgeroepen voor een lastige uitwedstrijd en besloot zich daarna als huurspeler aan te sluiten bij het team. Haar wedstrijdschema zit meteen bomvol, dus de verwachting is dat zij de komende periode vaak in de basis zal starten. Annelies speelt met rugnummer 88.Waarom ga je voor De Selectie spelen?

Het is enorm waardevol om je te omringen met mensen die uitdagingen met beide handen aanpakken. Dat zijn de adviseurs bij de Selectie. Mensen die je scherp houden ook als de materie taai is, mensen die willen winnen en voor resultaat gaan. Maar ook een adviesbureau dat de tijd neemt om te vieren en mensen echt ziet. Volgens mij een ultieme combi om je als huurspeler door te laten inspireren en hopelijk kan ik op mijn beurt dat ook doen met mijn energie, ervaring en realisatiekracht.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Het begeleiden van organisaties bij een verandering is waar ik het beste tot mijn recht kom. Van energietransitie tot het implementeren van een nieuwe werkwijze. Vanuit een goede analyse komen tot behapbare stappen die een organisatie verder helpt. Overigens: Vaak zit de wijsheid al in de groep zonder dat men zich er bewust van is. Ik haal die wijsheid (en vaak trots) er graag uit en maak het met een scherpe blik toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan het aanscherpen van een HR visie, ontwerpen van participatiebeleid of het participatief ophalen van een strategie onder stakeholders. Als interim manager heb ik daarnaast een grote fascinatie voor de rol van de manager bij veranderingen. Leiderschapsprogramma's ontwerpen en begeleiden zijn mij op het lijf geschreven.


Je gaat met rugnummer 88 spelen. Waarom dat nummer?

Als linkshalf speelde ik als tiener altijd op nummer 8. Passend bij mij. Zowel aanvallend vanaf de zijkant tempo maken, als verdedigend de boel overzien en rust en scherpte in een wedstrijd houden. Deze twee achten naast elkaar staan ook voor mijn geboortejaar en natuurlijk de laatste grote prijs in het mannenvoetbal voor Oranje.


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Regelmatig heb ik last van een creatieve onrust. Dan moet ik iets gaan creëren. Of het nu een pubquiz is, escaperoom of serieuzere content over cultuur van organisaties 😉.

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page