top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Else van Beek traint mee bij De Selectie

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De talentvolle Else van Beek traint zeker tot de zomer mee bij De Selectie. Vorig jaar haalde Else haar bachelor sociologie aan de Universiteit Utrecht. Zij speelt op proef mee met De Selectie en gaat met rugnummer 2 spelen.

Alle ballen op Else!


Waarom ga je mee trainen bij De Selectie?

In november heb ik mijn bachelor Sociologie afgerond. Daarna ben ik opzoek gegaan naar een plek waar ik stage kon gaan lopen. Na een lange zoektocht voor mijzelf wist ik naar wat voor soort bedrijf ik opzoek was: een dynamische organisatie met een maatschappelijk doel. En dat is precies wat De Selectie is. Tijdens mijn stage wil ik vanuit de praktijk meemaken hoe scherpe analyses worden gemaakt, hoe oplossingen worden bedacht en hoe deze worden toegepast. En dat zijn exact de werkzaamheden waar De Selectie mij de komende tijd in mee laat trainen. Bij De Selectie ga ik onderzoeken of mijn beeld van het adviesvak klopt, en of het bij me past.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warm loopt?

Ik word blij van complexe vraagstukken die concreet worden gemaakt. Aan de hand van discussies, brainstormsessies, inlezen en onderzoek deze vraagstukken tastbaar maken. Het liefst werk in aan vraagstukken met een maatschappelijk doel.


Je gaat met rugnummer 2 spelen. Waarom dat nummer?

Nummer 2 staat voor samenwerking en emoties. Als twee-mens heb je de spirit om mensen te helpen en ondersteunen. Dat is dan ook waar ik persoonlijk voor sta. Ik heb een duidelijke mening die ik altijd zal uiten zonder daarbij de belangen van anderen uit het oog te verliezen. Ik ben een teamplayer die het belang van de kracht van samenwerking ziet.


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Tijdens mijn studententijd heb ik de passie voor koken ontwikkeld. Aan de hand van allerlei verschillende recepten zelf een nieuw recept ontwikkelen en maken, is het allerleukste aan koken.

164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page