top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Henno van Horssen bij De Selectie

Bijgewerkt op: 4 jul.

De transfergeruchten bleken waar, Henno van Horssen sluit zich aan bij De Selectie. Daarmee versterkt De Selectie zich opnieuw met een ervaren adviseur. Hij kwam hiervoor uit als programmadirecteur voor Techport en maakte als business development manager speelminuten voor The Water Agency en Impact Terra.


Lees hieronder het interview met Henno!


Henno bij De Selectie

Waarom ga je voor De Selectie spelen?

De participatieve aanpak spreekt me erg aan. Niet denken in opdrachtgever en opdrachtnemer, maar samen een team vormen en op zoek gaan naar een werkbare oplossing mét draagvlak. Die aanpak past bij mij. Daarnaast had ik direct een goede klik met mijn nieuwe collega's. Ik zie dezelfde drijfveren en interesse in dezelfde maatschappelijke vraagstukken. Daarom wil ik onderdeel zijn van De Selectie.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Maatschappelijke vraagstukken kunnen alleen gezamenlijke worden opgelost. Of het nou gaat over onderwijs, arbeidsmarkt, energietransitie, publieke ruimte, woningmarkt, etc. Publieke en private partijen moeten samen optrekken. Ik word enthousiast bij het opzetten en ontwikkelen van wederkerige publiek-private samenwerking. Dat kan alleen door gemeenschappelijke doelen te stellen en gezamenlijk een actieve rol te nemen in de uitvoering.


Je gaat met rugnummer 12 spelen. Waarom dat nummer?

De 12e man/vrouw is het publiek. Ik wil anderen graag vermaken, maar ook een maatschappelijke 'publieke' bijdrage leveren.


En oja, en wat was het rugnummer van Van Basten in 88??


Heb je nog een fun fact over jezelf?

Ik heb ons eigen duurzame, energiepositieve houten huis gebouwd in Culemborg. Dat was in de categorie 'ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan'.


Verder kennis maken met Henno? Neem even contact op (030-2072014) of stuur een mailtje naar henno@de-selectie.nl.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page