top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand April 2020

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van April 2020, in willekeurige volgorde...Trainer met een bak aan praktijkervaring en een flinke dosis humor. Met zijn gesprekstechnieken helpt hij ondernemers om de boer op te gaan met hun verhaal. Hij slijpt je techniek fijn en denkt mee over je tactiek, zodat jij goed voorbereid het veld op kunt!


Een gedreven speler die het team voorop stelt. Dat zijn niet alleen mooie woorden, want hij laat dit ook in daden zien. Deze business consultant wordt gedreven door de inhoud en is er altijd op gespitst nog even door te vragen, zodat adviezen ook aansluiten bij wat nodig is. Zo'n hardwerkende en nuchtere speler stellen we graag op.


Deze topspeler geeft De Selectie regelmatig een mooie voorzet. Is een kei in interne communicatie en heeft dat met veel succes gedaan bij UMC Utrecht en momenteel bij Natuurmonumenten. Wint snel vertrouwen en zit daardoor in no-time aan tafel bij de juiste mensen. Lianne moet je gewoon in je team hebben.


Zeer gewilde speler, die momenteel op huurbasis bij de GGD regio Utrecht speelt, om te ondersteunen in de crisisorganisatie rondom het corona-virus. Haar basisplaats is bij de gemeente Amersfoort, waar ze met veel enthousiasme en humor de pers te woord staat. Een betrouwbare en flexibele speler die ieder team kan gebruiken.


Praktische, no-nonsense adviseur op het vlak van online marketing, social media en content. Heeft al duizenden mensen 'wegwijs' gemaakt op het overvolle speelveld van de online mogelijkheden. Met name in zorg en welzijn voegt zij veel waarde toe met haar gerichte aanpak. Schreef daar ook een boek over. Haar opstellen levert resultaat op.


Een speler met veel kennis van interventiekunde: die moeten we wel opstellen. Barbara zorgt voor de teamspirit en weet uit elke spelsituatie het beste te halen. Ze is een ster in waarderend onderzoeken en dat is een eigenschap die heel vaak goed van pas komt.


Maakte deze maand een mooie transfer door teamleider te worden bij Rijkswaterstaat. Deed ervaring op als adviseur, persvoorlichter en woordvoerder, onder meer bij twee steden uit de G4. Met haar handelingssnelheid een speler in je team om op te bouwen. Want zij kan lijnen in het team uitzetten én voor de individuele actie gaan.


Zeer waardevolle en slimme speler die gespecialiseerd is in het oplossen van gecompliceerde samenwerkingsvraagstukken, met name in het onderwijs. Een echte bouwer met oog voor haar medespelers. Gewoon een basisplaats geven.


Van politicologie tot de producent van frisdrank, terwijl je eigenlijk online marketeer bent. Charlotte is zo’n speler die, in haar eigen woorden, ‘niet wacht tót er ideeën komen, maar gewoon begint, zodát er ideeën komen’. Daar houden wij wel van: spelen op de aanval. Ze is ook niet bang om hulp te vragen en haar devies is: oefen, oefen, oefen.


Een gedreven, financieel adviseur die denkt in mogelijkheden in plaats van risico's. Iemand zonder blabla en een kei in z'n vak. Hij luistert naar wat je zegt, denkt met je mee en zegt dan, recht voor z'n raap, wat hij vindt. Helder en creatief advies, met net dat beetje extra. Hoef je alleen nog maar te besluiten of je 'm in kopt.


Veranderkundig consultant met een achtergrond als socioloog, econoom en merkenexpert. Bovendien oprichter van de Amsterdamse School of Life en initiatiefnemer voor een interessant expertdebat dat zondag (3 mei) om 19.15 wordt uitgezonden op NPO2: een breder gesprek over het huidige coronabeleid onder leiding van Coen Verbraak. Een speler die zaken voor elkaar krijgt dus. Game on!


Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

280 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page