top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand Maart 2020

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Maart 2020, in willekeurige volgorde...Enthousiaste speler met een specialisme in online, social media en newsrooms. Op haar expertise en ervaring kun je bouwen. Speelde voor diverse gemeentes en komt inmiddels alweer ruim een jaar uit voor de gemeente Amersfoort. Kan ook als community manager en eindredacteur prima uit de voeten. Gewoon opstellen!


Talentvolle speelster met veel potentie. Speelt met haar favoriete nummer 2 en kan zomaar scoren. Deze jonge socioloog met een minor in bestuur- en organisatiewetenschap traint inmiddels mee bij De Selectie en heeft nog een glansrijke carrière in het verschiet liggen. Stort zich na de zomer echter eerst op haar master. Scouts moeten dus nog even op de handen blijven zitten. Maar als Else bij je selectie zit, staat ze in de basis.


Van de snelheid en sensatie van de motorfietsbranche naar de stropdassen van een ministerie. Motoren zijn favoriet tijdverdrijf, maar zijn echte interesses liggen bij politiek en bestuur. Dus toen Karim de kans kreeg om aan de slag te gaan in ‘het Haagse’ greep hij deze met beide handen aan. Het ministerie bleek nóg meer snelheid en sensatie. Karim is zo’n speler die met tomeloze energie en een gezonde dosis humor het veld op stapt. Kwaliteiten die hem in deze tijden, als woordvoerder van minister van Rijn, goed van pas komen.


'Molon Labe' adviseerde de aimabele communicatiecoördinator van het Bureau Algemene Bestuursdienst aan iedereen die zich bezighoudt met crisiscommunicatie. Want crisiscommunicatie gaat niet óver crisisbeheersing, crisiscommunicatie ís crisisbeheersing. Een speler met kunde en een mening die hij niet onder stoelen of banken steekt. Houdt het veld breed met zijn perspectieven en legt kwalitatief hoogwaardig spel op de mat.


Onderzoeker, blogger en door sommigen omschreven als internetscepticus. Bestudeert de sociale en politieke gevolgen van nieuwe technologieën zoals sociale media en het internet. Brak door met 'The Dark Side of Internet Freedom' en 'To Save Everything, Click Here'. Dankt zijn uitverkiezing echter aan de The Syllabus waarin hij je adviseert wat je écht moet lezen van de groeiende berg informatie op het web.


Volgens deze organisatieadviseur is het gesprek de enige weg om doelen te bereiken. Of het nu gaat om managers die richting willen geven aan een organisatie of zorgmedewerkers die betere begeleiding willen bieden aan hun cliënten: praten is de oplossing. Mascha weet hoe je op een effectieve manier het gesprek voert en waar ze vooral in uitblinkt is luisteren. Hoort echt wat de ander zegt en bewaart altijd rust aan de bal. De immer stabiele, opbouwende middenvelder voor je team.


Loslaten op de flank en gaan! Contentstrateeg, storyteller, conceptontwikkelaar. Een begenadigde speler die geniale acties kan afwisselen met een enkele ziekenhuisbal. Waarvoor je naar het stadion komt omdat die beslissende bal of briljante pass gáát komen. Met Johannes in je team kun je rekenen op een extra dosis humor, scherpte en creativiteit. Een sportvolger, schrijver en zeer fanatieke sneaker-verzamelaar trouwens.


Allround inzetbare, stoere speler die rust brengt in het veld. Communicatiespecialist en omgevingsmanager met veel ervaring in de infrastructuur en 'grote spullen' zoals schepen, treinen en vliegtuigen. Speelde bijna tien jaar voor ProRail en begon toen voor zichzelf. Ideale speler in je selectie; gewoon een basisplaats - en de bal - geven.


Manager van het bezoekerscentrum van de Zuidas en daarnaast trainer van professionals in woordvoering. Zijn energie werkt aanstekelijk. Is bij tal van organisaties betrokken, onder meer als voorzitter van de stichting Vrienden van het Maximapark. Was bijna Utrechter van het Jaar, ontving een lintje en werd lid in de orde van Oranje-Nassau. Een communicatieman in hart en nieren met een netwerk waar de meeste mensen tien levens voor nodig hebben.


Ervaren adviseur die al geruime tijd voor de Nationale Politie werkt en daar inmiddels coördinator newsroom en digitale middelen is. Enthousiaste, overtuigende speler die inzet op een helder socialmediabeleid waar de organisatie goed mee uit de voeten kan. Met een scherpe blik overziet hij het speelveld om de juiste stappen te zetten en mensen mee te krijgen in zijn visie.


Talentvolle bestuurskundige met een master in sportbeleid en -management. Al bijna een jaar aan de slag voor de KNVB waar hij probeert de organisatie wendbaarder te maken door meer agile te gaan werken. Zet zich ook in voor de evolutie van het voetbal in het project voor aangepaste spelregels (zoals zuivere speeltijd, tijdstraffen en de self pass). Kijk; daar worden we nou blij van. Dit soort spelers moet je gewoon opstellen en de ruimte geven.


Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page