top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand April 2022

De Selectie stelt het Team van de Maand samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van April 2022, in willekeurige volgorde...

In deze tijden van krapte, kan iedereen maar beter een HR-manager als Hanka aan boord hebben. Snapt de bedrijfsbelangen, laat geen bal door en verliest nooit de medewerker uit het oog. Gaat het gesprek aan, vraagt door, denkt mee. Adviseerde al menig directeur over hoe je met medewerkers om moet gaan, zodat waardevolle mensen blijven!


Accountmanager van het type niet lullen maar poetsen. Kan snel schakelen als een situatie onverwachts verandert. Heb je mooie plannen voor een campagne, maar blijkt de praktijk weerbarstig? Joanne bedenkt en regelt ter plekke iets anders, zonder de kwaliteit en het doel uit het oog te verliezen. Ziet mogelijkheden waar niemand anders die nog ziet. Helpt bij het maken van de keuzes en regelt het gewoon.


In de as van het veld een sterk samenspelende wethouder. Heeft onder andere stedelijke ontwikkeling, vastgoed en milieu in portefeuille. En niet voor niets ook Regionale Samenwerking. Is balvast, scherp, constructief en kijkt naar de menselijke kant. Goud waard in elk participatietraject en in een team om wedstrijden mee te winnen.


Mensenkijker en ‘boekie’monster: zo wordt Diede, gedragswetenschapper bij Bureau Buhrs, omschreven. Kei in doelgroepsegmentatie en het bewerkstelligen van gedragsverandering bij consumenten en burgers. Maakt met haar enthousiasme en ervaring het verschil voor haar klanten. Opstellen dus!


Wil, als marketingmanager, Rotterdammers inspireren mee te bouwen aan de circulaire stad. Vertelt verhalen niet standaard, maar op een manier die past bij de doelgroep. Niet top down of door hard te roepen. Altijd denkend vanuit de doelgroep, verbonden aan de doelstellingen van de organisatie. Van branding, duurzaamheid, marketing en samenwerken met Rotterdammers gaat haar hart sneller kloppen.


Filosoof, columnist en mensenrechtenactivist. Staat voor een gelijke wereld voor ieder mens. Is altijd bezig met de vraag hoe je zo goed mogelijk kan bijdragen aan de samenleving en het politieke systeem. Schreef een scherp opiniestuk over de toeslagenaffaire en de (on)gelijkheid in Nederland. Een inspirerende speler met een heldere blik en visie.


7. Björn Duineveld

Goedlachse omgevingsmanager die heel goed de menselijke kant van een infraproject vorm weet te geven. Aanvallende vleugelspeler die graag naar binnen trekt. Verbindende speler in het veld: aIs geboren linking pin tussen project en omgeving. Weet belangen van partijen goed samen te brengen.


Is als accountmanager bij het businessteam het visitekaartje van Amersfoort voor ondernemers. Zorgt ervoor dat zij zich welkom (blijven) voelen. Doet dat op enthousiaste en bevlogen wijze. Flexibele en breed inzetbare speler, die met veel passie voor haar stad uitkomt. Brengt daarnaast scherpte en weet van aanpakken. Dat kan ieder team wel gebruiken toch?


Gedreven professional, die stevig in zijn schoenen staat. Weet alles over - en werkt met - jongeren in de criminaliteit. Pleit voor een andere aanpak en steekt tegelijkertijd zelf als eerste de handen uit de mouwen. Speler die speelt op de aanval en zegt waar het op staat, maar ook verbinding creëert en altijd de samenwerking opzoekt. Sterke, meewerkende aanvoerder, die je niet kan missen in je team.


Creatieve speler die graag een regisserende rol op het middenveld pakt om de lijnen uit te zetten. Adviseert al jaren over hoe we beter kunnnen (samen)werken en deinst niet terug voor een splijtende steekpass. Pleit voor meer tegenmacht in organisaties en het beter gebruiken van de kracht van informatie. Zijn boek 'Ons Werk Is Stuk' staat net op 1 in de managementboekenlijst. Basisplaats!


Doortastende communicatiestrateeg die voor BAM Wonen tenders wint en nieuwe projecten binnenhaalt. Aanvallende speler waarmee je elk team een impuls geeft. De perfecte teamplayer voor elke wedstrijd met de nodige kennis van bewonerscommunicatie.

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page