top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Januari 2022

De Selectie stelt het Team van de Maand samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Januari 2022, in willekeurige volgorde...

Wil je rust in het veld? Stel dan Peter maar op! Ervaren strateeg die de gemeente Breda van binnen en buiten kent. Bekend en flamboyant figuur in het Bredase. Brengt evenwichtigheid, komt afspraken na, analyseert situaties snel en geeft richting. Strategisch denker maar niet vies van 'handen uit de mouwen'. Die mouwen zijn vaak van Engelse makelij, al dan niet handgemaakt. Kom je niet zomaar voorbij.


Sterke verdediger die het niet schuwt om een actie voorwaarts te maken als dat nodig is. Komt uit voor het team van MidZuid. Heeft het allemaal goed in de smiezen. Maakt een plan, is koersvast en houdt anderen bij de les. Ook als die anderen het allemaal nog wat lastig vinden. Volhouden, blijven uitleggen. Gaat altijd voor resultaat!


Een breed inzetbare speler nodig? Tom doet het werk! Adviseert organisaties over sociale wetgeving en helpt met re-integratie van werknemers. Ook volksvertegenwoordiger in spé bij de door hem opgerichte, lokale politieke partij. Topspeler met een bak aan energie die het liefst drie posities tegelijkertijd bemant.


Huib mag je niet missen in het veld als het gaat om verandering. Werkt met veel plezier aan het verbeteren van het communicatievak, met interne communicatie als passie. Geeft organisatieadvies aan diverse grote clubs. Nieuwsgierigheid en ‘gewoon proberen’ maken dat hij zichzelf blijft verbeteren. Een speler met veel doorzettingsvermogen waar je op kunt rekenen.


Krachtige speler die sinds dit jaar uitkomt voor MBO Utrecht als Bestuursadviseur. Combineert strategisch denken met een nuchtere en pragmatisch houding. Eerst goede plannen maken, dan met de poten in de klei en aanpakken! Met een flinke dosis humor de sfeermaker van het team.


Rustige speler met overzicht die het hoofd koel houdt. Gelooft in de aanval, maar weet dat daar een goede opbouw voor nodig is. Vindt het uitdenken van de tactiek net zo belangrijk als de uitvoering. Niet terughoudend om de coach van adviezen te voorzien die dan leiden tot de winst. Routinier die je gewoon altijd op wil stellen.


Mirjam is een scherpe aanvaller met internationale ervaring. Strategisch omgevingsmanager die zich thuisvoelt in de wereld van water. Haar ervaring met waterbeheer in Nederland, België én Kenia bewijzen dat zij weet hoe het doel bereikt moet worden. Schrijft, naast haar werk, boeken over cultuurverschillen. Sterk in de voorhoede met trefzekerheid.


Onderscheidende middenvelder met veel verstand van cultureel erfgoed. Zet erfgoedwaarden op een treffende manier in, om het verhaal van de plek te vertellen, het historische gebouw in stand te houden en zo meerwaarde te creëren voor de maatschappij. Gespecialiseerde middenvelder die verder kijkt dan het behoud van een baksteen.


Als je iedereen tijdens crisiscommunicatie, met de neus dezelfde kant op, het veld in wil krijgen, ben je bij Florentine aan het juiste adres! Ontwikkelt, coördineert, implementeert en evalueert strategisch beleid op het gebied van crisiscommunicatie. Op dit moment voor de veiligheidsregio Twente. Een gedreven spits die op de cruciale momenten scoort.


Voor een goede spelverdeling moet je Walter het veld opsturen. Zeer ervaren projectleider bij de gemeente Alkmaar. Zorgt ervoor dat ingewikkelde opgaven in de stad gewoon goed geregeld worden. Weet heel goed wat zijn plek is in het team en maakt gebruik van de expertise van zijn teamleden. Een fijne mid-mid die je gewoon in je team móet hebben.


Marie Janke Damoiseaux is een creatieve omgevingsmanager die je zeker in je voorhoede wilt opstellen! Heeft altijd oog voor de relatie en is breed geïnteresseerd. In de mensen met wie ze werkt maar ook in de stakeholders van een infraproject waar ze voor werkt. Ook vaak in haar atelier te vinden. Als insider heb je mazzel. Dan kun je bij Marie Janke olijfolie van topklasse bestellen, die elk jaar in de olijfgaard van haar schoonfamilie wordt geoogst. Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page