top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Februari 2022

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2022

De Selectie stelt het Team van de Maand samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Februari 2022, in willekeurige volgorde...

Fanatieke onderzoeker en docent aan Tilburg University. Houdt zich het liefste bezig met burgerparticipatie. Maakt zich er hard voor dat de stem van burgers echt gehoord wordt en meetelt. Staat stevig in zijn schoenen, snapt hoe het zit en is er ontzettend goed in anderen het ook te laten snappen. De analist van het team die van achteruit iedereen de juiste kant op kan sturen.


Stoere projectmanager die haar hoofd koel houdt in crisissituaties. Zorgde in het coronateam van de gemeente Amersfoort voor overzicht en structuur. Niet bang om knopen door te hakken en lastige vragen te stellen om iets voor elkaar te krijgen. Bevlogen verdediger waarop je kunt bouwen!


Strategisch adviseur bij het commando landstrijdkrachten. Speelt al een tijdje voor de Koninklijke Landmacht op de afdeling Strategie & Plannen. Duikt in ieder onderwerp om een advies neer te zetten waar je echt wat mee kunt. Krijgt dingen in beweging. Hele gezellige speler, altijd in voor de derde helft.


Enthousiaste gebiedsmanager die uitkomt voor de gemeente Alkmaar. Gaat lastige gesprekken niet uit de weg. Zorgt voor verbinding tussen verschillende partijen vanuit de overtuiging dat iedereen ergens goed in is. Geweldige basisspeler. Opstellen maar!


Verkent als trainer eerst alle scenario's voor hij een team het veld in stuurt. Coacht met LEGO SERIOUS PLAY organisaties. Helpt ze strategische vraagstukken op te lossen. Handen aan de steentjes en trust the process! 


Speelt als adviseur Democratisering en Participatie al bijna 20 jaar voor de gemeente Amsterdam. Verantwoordelijk voor veel participatietrajecten en campagnes in de stad. Zet buurtinitatieven in om het gesprek aan te gaan met mensen die in de stad wonen. Verbinder die je erbij wilt hebben.


Creatieve speler op je middenveld. Bedenkt, regelt, presenteert, zingt, spreekt in, neemt op en is je 'net-even-veel-leukere-dagvoorzitter' voor event, congres of bijeenkomst. Stopte deze maand na ruim 20 jaar als radiopresentatrice bij Omroep Brabant. Haar belangrijkste advies? Meer rock 'n roll. Of beter gezegd: meer Elvis. Kijk, dat zijn zinvolle adviezen. Basisplaats.


Grote hinder door werkzaamheden? Deze betrokken adviseur bereikbaarheidscommunicatie draait haar hand er niet voor om! Kritische doorvrager, geeft niet alleen strategisch, maar ook praktisch advies over hoe je de juiste boodschap bij de juiste doelgroep krijgt. Weet op het juiste moment die ene voorzet te geven. Belangrijke speler dus!


In haar element als ze maatschappelijke issues op de kaart kan zetten. Zich afzijdig houden is geen optie. Vindt dat communicatieadviseurs moeten uitleggen hoe organisaties zich verhouden tot de systemen waarop de aarde draait. Staat bekend om haar creativiteit, sterk analytische vermogen en onverwoestbare energie.


Adviseur die sinds kort het veld op gaat voor het team van de Omgevingsmanager. Getraind in de wereld van de werving en selectie. Weet als geen ander mensen met elkaar in contact te brengen. Altijd op een prettige manier. Vindt het merkbaar leuk om een team samen te stellen. Een speler die een mooie basisplek verdient.


Actiegerichte speler die vol op de aanval speelt. Wetenschapper met muzikaal talent bovendien. Adviseerde niet alleen, maar vroeg de Reclame Code Commissie om Shell op de vingers te tikken omdat het bedrijf zichzelf in reclames aanduidt als 'één van de grootste aanjagers van de energietransitie'. Met succes. Spelers die voor zo'n actie durven te gaan, moet je gewoon opstellen.Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page