top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Maart 2022

De Selectie stelt het Team van de Maand samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Maart 2022, in willekeurige volgorde...

Scherpe denker en doener. Brengt het gesprek op gang en laat initiatieven leven. Komt uit voor 'Zeeland Bruist' een collectief voor sociale innovatie dat bijdraagt in- en aan transities in de maatschappij. Verdient een plek in de basisopstelling; sterke speler die hoofden en harten bij elkaar brengt.


Iets bedenken is mooi, maar schrijf het maar eens helder op. Dan heb je geluk met de scherpe pen van Ingeborg in je team! Helpt organisaties succesvol te communiceren via tekst en deelt vanuit haar bureau 'sbv anderetaal' regelmatig schrijftips voor professionals. Sterspeler als het gaat om het schrijven van een goede tekst!


Zoek je een echte verbinder op het veld? Deze enthousiaste en doeltreffende speler adviseert bedrijven en organisaties over productontwikkeling die naadloos aansluit bij de doelgroep. Een duizendpoot die Oost-Nederland met ieder project een beetje mooier maakt. Zeker opstellen dus!


Speler met een enorme drive en ontzettend veel kennis over geweld in afhankelijkheidsrelaties, Voorziet met die kennis veel partijen van advies. Weet waar ze het over heeft, durft kritisch te zijn, te zeggen waar het op staat én de zaken vanuit een andere invalshoek te benaderen. Een ideale middenvelder, die ook lekker mee kan in de aanval.


Aanvallende speler die uitkomt voor de gemeente Súdwest-Fryslân. Gaat altijd voor het beste resultaat en heeft een sterke tactische blik. Er is geen uitdaging waar deze interne- en externe communicatieadviseur niet warm voor loopt. Creatieve basisspeler die je graag in je team wilt hebben!


Deze adviseur bij de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur boog zich recentelijk over de vraag of het natuurbeleid van de rijksoverheid toereikend is. Stelt moeilijke onderwerpen moeiteloos aan de kaak en loopt niet weg voor complexe discussies over belangrijke maatschappelijke opgaven. Iemand die iedereen meekrijgt op het veld.


Zoek je een echte coach in je team? Deze spreker en dagvoorzitter mag dan niet ontbreken. Doet meer dan er van haar wordt verwacht. Schept vertrouwen, stelt kritische vragen en tilt sprekers op het podium of webinar naar grotere hoogtes. Echte aanvoerder met humor. Zoekt regelmatig daarvoor zelfs een eigen podium op als comediènne.


Dynamische spits met veel kennis van het onderwerp inclusie en diversiteit. Kwam eerder uit voor Reclassering Nederland waar ze 10 jaar daders en verdachten begeleidde. Werkte daarna voor verschillende grote organisaties. Ging daar altijd het gesprek aan over inclusie en diversiteit. Staat bekend om haar optimisme en betrokkenheid en vindt teamgevoel het allerbelangrijkste in het veld.


Kan je team wel wat frisse wind gebruiken? Stuur Patrick het veld op! Vindt het recyclen van flessen namelijk achterhaald. Stelt dat een echte oplossing is om altijd lokaal water te gebruiken en adviseert ons massaal over te stappen naar dat systeem. Als je het duurzamer wilt maken zet dat pas echt zoden aan de dijk. Werkte 17 jaar voor CocaCola en verkocht aar flessenwater, maar probeert nu het tegenovergestelde te verkopen.


Van gezondheidscrisis naar vluchtelingencrisis: deze speler is inzetbaar op vele posities. Staat haar mannetje, zorgt voor samenwerking tussen verschillende disciplines en durft knopen door te hakken. Geen wonder dat de gemeente Utrecht haar blijft opstellen voor de echte belangrijke wedstrijden. Dat zouden wij ook doen!


Debuteerde als politicoloog in onze podcast 'De Nabeschouwing' aan de andere kant van de microfoon, want meestal interviewt zij zelf. Betoogt dat de overheid minder verticaal zou moeten zijn - landelijk > provinciaal > lokaal - en veel meer horizontaal. "Als je decentraal iets belegt, geef de ruimte en bevoegdheden daar dan ook bij". Gedreven gespreksleider die het spelletje snapt.Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page