top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand April 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand april 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van april 2023, in willekeurige volgorde...

Slimme speler die vanaf de achterlijn de lijnen uitzet voor Europees beleid. Pleit aan de hand van vijf aanbevelingen voor een betere handhaving van Europese begrotingsregels. En dat zonder blabla, daar houden we van. It's a keeper ;)


Enthousiaste en solide adviseur die het juiste spoor vasthoudt bij ProRail. Weet altijd een goede balans te vinden tussen hoe het moet en hoe het werkt. Staat haar mannetje in rustig vaarwater, maar ook in tijden van crisis. Houdt het hoofd cool en bepaalt koers. Met veel oog voor het team.


Talentvolle aanvoerder bij NAJK die aan de hoofdtafel zit bij landbouwakkoord namens jonge boeren en tuinders. Pleit voor uitstel, maar zeker niet voor afstel van stikstofdeadline. Blijft in gesprek, kijkt naar de toekomst. Een sterke vleugelspeler in de achterhoede, die niet bang is om vooruit te kijken. Verdient een plek in de basis!


Kritische speler die de onpopulaire boodschap kan brengen en onderbouwen. Staat verbindend, reflecterend en constructief in de wedstrijd. Ziet ontwikkeling en groei van mensen niet als bijzaak. Vindt dat er meer vanuit de behoefte van medewerkers naar ontwikkeling moet worden gekeken. Motiveert vanuit de achterlinie de rest van de spelers om ook daadwerkelijk als team te spelen.


Analytische en sterke middenvelder die kansen creëert en de lijnen uitzet. Speelt bij gemeente Son en Breugel. Houdt zich het liefst bezig met maatschappelijk relevante onderwerpen. Adviseert over het concreet en aantrekkelijk maken van minder 'sexy' onderwerpen. Steekt ook zelf haar handen uit de mouwen om het voor elkaar te krijgen. Een teamspeler met veel creativiteit. Ook in te huren als Brabantse voice-over. Een allrounder: opstellen dus!


Slimme en creatieve speler die je in je team wilt hebben. Ontspannen professional die zich niet snel gek laat maken. Is flexibel als dingen even anders lopen en levert met zijn kennis over placemaking een waardevolle bijdrage aan participatietrajecten. Verdedigt mee waar nodig, maar is ook zeker niet bang om mee te gaan in de aanval.


Een echte vleugelaanvaller. Een geboren optimist gericht op resultaat maken. Komt uit voor haar eigen bedrijf 'Relevant Rohlof'. Gelooft dat de wijze waarop klanten tot een aankoopbeslissing fundamenteel is veranderd door de komst van internet en social media. De juiste content op het juiste moment; daar draait het volgens haar om. Een speler die het team inspireert en motiveert.


Getalenteerde speler. Motiveert anderen om het beste beentje voor te zetten. Zet zich met haar organisatie Netwerk Nieuw Rotterdam in om eenzaamheid, polarisatie en hyperindividualisme onder Rotterdamse jongeren tegen te gaan. Weet als geen ander hoe je jongeren bereikt en verbindt. Geeft vanuit het middenveld de beste voorzetjes zodat anderen kunnen scoren. Opstellen dus!


Speler die vaker uitkomt onder de naam 'Sjamadriaan' (volgtip!). Wetenschapsjournalist die als zelfbenoemde 'holistische sloopkogel' vol in de aanval gaat tegen kwakzalverij en pseudowetenschap. Ondanks deze aanvallende positie, aan humor geen gebrek. Zijn credo: 'Wetenschap is geen mening, vind ik'. Scherpe speler die wij zeker een plaats in de spits toevertrouwen.


Speler met een scherpe, strategische blik. Kwam in de tweede helft van de wedstrijd rondom Digitaal Veilig Onderwijs op het veld, en wist in no time te scoren. Snel en wendbaar op het veld. Deze aanvallende middenvelder komt nu uit voor de PO-Raad en VO-raad en speelde eerder voor onder andere Madurodam en NU.nl. Speler die zorgt dat de doelpunten gemaakt worden.


Ervaren speler die impact op het veld probeert te maken met aanvallend spel en doordachte passes. Meer ‘gezond verstand’ in de politiek? Hij betoogt juist van niet: 'Het laatste wat we nodig hebben, zijn mensen die denken dat we de complexe problemen 'gewoon met gezond verstand' kunnen oplossen, je gezonde verstand is handig voor het zoeken van een parkeerplaats of kiezen van een bak yoghurt, maar bij het maken van grote beslissingen kun je er beter niet op vertrouwen'.Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page