top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Maart 2023

Bijgewerkt op: 31 mei 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand maart 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van maart 2023, in willekeurige volgorde...

Brengt als communicatieadviseur van SIVON een stabiele basis in de wedstrijd rondom Digitaal Veilig Onderwijs. Speelt haar potjes zonder uiting van enige stress. Is altijd goed gemutst. Verdient absoluut een basisplaats als er een lastige wedstrijd gespeeld moet worden.


Slimme en analytische speler, die alles in de gaten houdt op het veld. Weet precies wanneer ze in moet springen. Overtuigt met haar scherpe observaties en zorgvuldige adviezen. Heeft oog voor ieder detail en zet zich voor de volle 100% in. En een gezellige speler voor de derde helft! Die wil je in je team.


Speler met lef die als voorzitter van de Jongerenorganisatie VVD een duidelijke boodschap heeft afgegeven. Neemt met het advies om de halvering van de stikstofuitstoot in 2030 niet uit te stellen een moedig standpunt in. Sterke aanvoerder die voorop loopt in de strijd tegen de klimaatverandering.


Draagt na maanden kwartiermaken zijn aanvoerdersband voor het programma Digitaal Veilig Onderwijs over. Beleidsadviseur die met zijn enthousiasme en sterke drive vijf grote onderwijspartijen laat samenwerken aan digitale veiligheid. Geen gemakkelijke kluif, maar onder zijn aanvoering speelt het team steeds beter samen en gaan ze voor de winst.


Ervaren speler die het goede voorbeeld geeft. Al 42 jaar biologisch-dynamisch boer: "Dat gaat over met de natuur mee boeren. Daar is niks zweverigs aan.” Keer op keer zag hij hoeveel het oplevert als je samenwerkt met de natuur en handelt vanuit vertrouwen in de natuurlijke dynamiek. "Iedereen zei tegen ons: zonder kunstmest en pesticiden ga je het op 50 hectare in Flevoland nooit redden. Inmiddels zijn we tientallen mooie oogsten verder en is onze bodem gezonder dan ooit." Opstellen dus!


Bevlogen speler die opvalt in het publieke debat door haar analytische skills. Pleit, op basis van gedegen onderzoek, voor een duurzame deeleconomie waarin spullen repareren en delen een hoofdrol spelen. Speler met spelinzicht die vanuit de as van het veld de lijnen uitzet in de strijd tegen overconsumptie.


Echte vleugelaanvaller die snel schakelt en breed ingezet kan worden. Komt al een aantal jaar uit voor De Wijde Blik als specialist omgevingscommunicatie. Weet altijd op een fijne manier omwonenden te benaderen en te betrekken. Sterspeler op het vlak van marketing voor gebieden en gebouwen. Betrouwbare speler die je niet kan missen op het veld!


Aanvallende en opbouwende speler met splijtende dieptepasses. Niet iedereen haalt zomaar nóg een keer het Team van de Maand. Kees wel. Stak, als klimaatactivist, zijn teleurstelling niet onder stoelen of reservebanken na de laatste verkiezingen. Maar had ook het lef zijn BBBoze reactie op LinkedIn ook weer te verwijderen, omdat hij zich realiseerde dat zijn recatie niet helpt bij het aanpakken van de klimaatcrisis… En durfde dat te benoemen. Dat is groots 'verliezen' en je verantwoordelijkheid nemen. Wederom een basisplaats!


Architect die de waarde van participatie al inzag lang voor gemeentes erom gingen vragen. Loopt met zijn architectenbureau al enige tijd mee in de voorhoede. Gaat altijd eerst in gesprek met de omgeving. Maakt dan pas een concreet plan en dat levert succesvolle projecten op voor iedereen. Speler die je aan de winst helpt.


Talentvolle en vernieuwende speler die als journalist en socialmedia-specialist in de frontlinie staat tegen het fenomeen nepnieuws. Checkt de feiten op TikTok en geeft kijkers goede adviezen om desinformatie te leren herkennen. Onmisbare speler in tijden van complottheorieën en 'fake news'.


Belangrijke speler binnen Natuurmonumenten met een groot hart voor de natuur. Betrokken en hardwerkende boswachter met lef. Durft op de aanval te spelen. Speelde recent een indrukwekkende wedstrijd door in gesprek te gaan met kritische tegenstanders, in de Correspondent, over natuur versus landbouw. Verdient zeker een basisplaats in het team!Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

183 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page