top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Januari 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand januari 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van januari 2023, in willekeurige volgorde...

Slimme en gedreven speler bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Specialist op het gebied van online communicatie. Maakt de dingen niet onnodig ingewikkeld, laat geen bal door en komt met creatieve invalshoeken. Een echte teamspeler, die zorgt voor verbinding en plezier op het veld. Verdient een basisplaats!


Opbouwende speler met een enorm loopvermogen die, als ze eenmaal gaat, niet te stoppen is. Communicatieadviseur die haar kennis en ervaring inzet voor de programma's van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Niet bang om kritische vragen te stellen en bestaande werkwijzen ter discussie te stellen om ze zo beter te maken. Speler die het team aan de winst kan helpen.


Een speler die teamspirit hoog in het vaandel heeft staan. Als organisatiepsycholoog heeft Sven zich als missie gesteld om werkgeluk binnen bedrijven en organisaties te vergroten. Publiceert over allerlei problemen op de werkvloer - van personeelstekort tot burn outs - en hoeveel het oplevert als je de mens centraal stelt. Ziet het gras van de lokale Galgenwaard regelmatig liggen, wanneer hij aan het werk is trouwens.


Enthousiaste en energieke speler die verbinding een must vindt om een wedstrijd te winnen. Als Corporate PR Manager bij de Jaarbeurs in Utrecht ondersteunt Elsje organisaties op gebied van corporate branding. Onderhoudt en versterkt hierbij haar (media)netwerk. Kwam eerder uit voor Edelman Amsterdam, waar zij voor diverse grote organisaties werkte. Kortom een speler die je in je team wilt opstellen!


Ervaren speler op het veld. Heeft met zijn bedrijf METT een winnend team binnen de lijnen staan. Figuurlijk dan, want ze gaan graag buiten die lijnen. Luistert vooral naar wat (potentiële) klanten en samenwerkingspartners belangrijk vinden en betoogt dat zij centraal moeten staan in de dienstverlening. Een prima aanvoerder voor het team!


Opbouwende en enthousiaste speler bij Kennisnet. Helpt teamgenoten om echt impact te maken in het onderwijsveld op het gebied van ICT. Teamspeler die overigens niet bang is om zelf te scoren, als die kans zich voordoet. Daarbij iemand die vooral ook plezier heeft in het spelletje. Opstellen maar!


Doortastende en creatieve speler vanaf de flanken, die goede vragen stelt. Helpt jongeren te reflecteren op hun talenten, studiekeuze en vervolgstappen. Maakt zich ook hard voor de inclusie van autisme en stelt dat we daar als maatschappij veel beter mee om kunnen gaan. Stapte als vennoot in Kickor waarmee ze deze maand een partnership met WorkBoost aanging. Mooie stappen: uitverkiezing voor dit Team van de Maand dus.


Onderzoeker bij het European Tourism Futures Institute en Docent bij NHL Stenden. Deze beschouwende middenvelder schuwt geen enkele uitdaging en adviseert over governance in het uitdagende speelveld van de vrijetijdseconomie. Verdient een basisplek.


Heeft net een transfer achter de rug en is gestart als adviseur vrijetijdsecomomie in haar geliefde 'stadsie' Utrecht. Laat Max spelen in het domein van evenementenbeleid, grote evenementen en stadspromotie en je bent zeker van een weloverwogen inbreng op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit. Een speler met passie, die gelooft in de kracht van verbinding. Motiveert en enthousiasmeert andere spelers.


10. Jaliene de Haas-Willemsen

Gedreven professional, die het gehele speelveld goed in de gaten houdt. Weet van aanpakken en kan je met een gerust hart het veld op sturen voor een stevige adviesklus. Snapt ook wat de behoefte van de doelgroep is en speelt daarop in. Een enthousiaste mid-mid, die graag een mooie voorzet geeft.


Vleugelaanvaller die verbindt, lijnen uitzet maar ook het duel niet schuwt. Co-founder van BureauBurgerberaad. Stelde kritisch vast dat de Nederlandse Staat de fossiele industrie jaarlijks met 17,5 miljard euro subsidieert (drie keer zoveel als de klimaatbegroting), maar dan ook nog arrestaties verricht bij een vreedzaam protest hiertegen. En bepleit dat dit in Nederland natuurlijk niet mag gebeuren. Basisplaats en de volle speeltijd laten volmaken graag.

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page