top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Februari 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand februari 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van februari 2023, in willekeurige volgorde...

Sterke speler die het hele speelveld overziet en graag het overzicht bewaakt vanuit het doel. Stuurt als meewerkend voorvrouw bij Jonge Honden een team aan én werkt als adviseur, onderzoeker en facilitator voor een heel scala aan opdrachtgevers. Speler met een bak enthousiasme die de naam van haar bedrijf eer aan doet.


Bevlogen en stabiele speler op het gebied van omgevingsmanagement in een bestuurlijke context. Is sinds een half jaar gestart bij een nieuw team. Staat te popelen om de energietransitie op verschillende plekken in het land, samen met de omgeving een boost te geven. Ambitieuze speler vol enthousiasme.


Analytische speler die altijd naar het totaalplaatje kijkt. Deze forensisch psycholoog sprak zich uit tegen de aanval op Pim Lammers. Roept op om met elkaar op een meer genuanceerde manier het gesprek over kindermisbruik te voeren. In het belang van de slachtoffers. Zo iemand die oog heeft voor alle spelers wil je in je team!


Doortastende speler die uitkomt voor de GGD Kennemerland. Door deze adviseur Milieu en Gezondheid op te stellen, ben je verzekerd van een goed uitgedachte tactiek. Middenvelder die nieuwe constructieve ideeën aandraagt, waardoor het hele team beter gaat spelen. Verdient dus zeker een basisplaats!


Gedreven en doortastende middenvelder die uitkomt voor het team van KLM. Richt zich op een lerende cultuur in haar organisatie en herkent daarbij de uitdagingen van het koppelen van beleid aan de praktijk. Doorliep allerlei functies in haar organisatie, waaronder die van cabin attendant, waardoor ze snapt waar het over gaat als ‘de blauwe familie’ op het veld (of euh… in de lucht) in actie moet komen. Opstellen dus!


Gedreven speler met een sleutelpositie op het veld bij gemeente Zeist. Helpt graag haar team wedstrijden te winnen. Is zelf ook flexibel inzetbaar in het veld. Heeft een duidelijke visie op het communicatievak. Betrokken speler, die het verschil kan maken op én buiten het speelveld. Verdient daarom een plek in het team van de maand.


Nieuwsgierige speler die gelooft dat de kern van communicatie contact maken is. Pleit voor meer verbinding bij veranderprocessen. Geboeid door nieuwigheid en heeft sterk de behoefte om nieuwe mensen, concepten of ervaringen te doorgronden. Topspeler met oog voor contact en vernieuwing.


Fanatiek speler die als aanvoerder van een groot team specialisten het overzicht bewaart. Altijd scherp op het proces. Houdt het doel voor ogen, maar gaat zeker ook voor mooi spel. Aandacht voor de mens en liefhebber van fine dining. Kijk, zulke mensen stellen wij natuurlijk graag op!


Enthousiaste speler bij Young Impact die anderen inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Motiveert jongeren in Nederland om hun talenten te ontdekken en zich in te zetten voor wat zij belangrijk vinden. Geeft graag de voorzet, zodat anderen scoren. Kortom, een speler die impact maakt en die wij graag een plek in de basis geven!


10. Wouter Verheij

Speler die kansen ziet en de beste assists geeft. Technisch manager met oog voor de toekomst. Stelt het belang van de organisatie voorop en zegt waar het op staat. Sterk in het uitdenken van scenario's bij verschillende speltactieken om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Aanvallende speler, die elke wedstrijd een doelpunt maakt. Opstellen dus!


Slimme en gedreven speler, die op basis van onderzoek en analyse de beste tactiek kiest. Gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg, maar zet ze helder en begrijpelijk uiteen. Pleit ervoor dat sprekers vaker (wetenschappelijke) kennis delen met studenten van het praktisch onderwijs. Ook daar is betrouwbare kennis over ingewikkelde maatschappelijke thema's belangrijk. Speler die snel schakelt en graag de aanval inzet.Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page