top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand December 2020

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen; de laatste van dit jaar! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van December 2020, in willekeurige volgorde...

Jurist die zich wél druk maakte over toeslagen. In het rapport van de Tweede Kamercommissie genoemd als een van de weinige juristen die al veel eerder de noodklok luidde over de strenge regels voor toeslagen en dat burgers zich daarop aan het stukliepen. Spande zaken aan en geeft inmiddels cursussen over toeslagen aan specialisten. Basisplaats dus.


Een aanwinst voor zijn team als verbindende speler tussen de linies. Kan bijvoorbeeld IT en de business bij elkaar brengen. Houdt ervan volgens de bedachte tactiek te spelen, maar is flexibel genoeg om te schakelen als de situatie door om vraagt. Gaat voor maximaal resultaat en organiseert vanuit zijn kennis van zaken het veldspel op de juiste plekken.


Jong talent. Pas net op het veld, waar ze zich al nadrukkelijk laat gelden. Uitgesproken visie op HR, houdt van duidelijkheid en heldere lijnen. Degelijk en goed voorbereid, maar niet behoudend. Staat voor het team: 'we kunnen dit wel willen, maar past het ook bij dit team?'. Gewoon opstellen en de ruimte geven.


Iemand die de lijnen op het veld kan uitzetten én bewaken. Houdt iedereen bij de les en verzaakt niet. Van huis uit civil engineer en zijn hele carriere in de infrasector. Houdt zich bezig met de toekomst van infra en betere samenwerking en brengt bijvoorbeeld actief zijn enthousiasme voor tekenen en visualiseren over aan medespelers.


Speler met lef en toewijding die graag nieuwe dingen uitdenkt. Zag een kans en richtte de Utregse Ontwerpers op. Ervaren adviseur, nieuwsgierig naar mensen en altijd vol van ideeën. Een verbindende speler op het veld die anderen kan coachen en het geheel naar een hoger plan tilt. Zulke spelers heeft elk team nodig.


Helpt teams beter spelen. Won voor de tweede keer de prijs voor 'beste coach van een vrouwenteam'. Dat zegt wat. "Ik ben simpelweg heel erg betrokken en heb enorm veel passie voor voetbal. Ik wil vooral graag werken met ambitieuze en getalenteerde mensen die echt iets willen bereiken". Verruilt 'haar' Leeuwinnen komende zomer voor Lionesses.


Nog zo'n jong talent! Geeft nu al de ene assist na de andere, als stagiair in haar team bij de gemeente Utrecht. Rondt momenteel haar master Communicatie & Organisatie af en draait al volledig mee met haar communicatiecollega’s. Enthousiaste, slimme en gedreven dame met goede ideeën. Zo'n speler wil elk team wel in de selectie hebben.


Woordvoerder en adviseur van wethouder bij de gemeente Utrecht. Altijd 'aan' en vol energie op het veld. Blijft maar gaan en gaten dichtlopen. Enthousiast, vooral gewoon doen, maar niet zonder zich bewust te zijn van de belangen bij alle spelers. Snapt hoe de hazen lopen en leest zo de wedstrijd.


"De toekomst? Ik ben er maar alvast aan begonnen". Speelt sterk in een netwerk van specialisten. Assisteert organisaties en steden bij het toekomstbestendig worden. Hierbij redeneert hij vanuit de sustainable development goals van de Verenigde Naties en het gebruik van 'technology for good'. Was ook directeur van de wielerbond en deed een project sport & innovatie bij de gemeente Rotterdam. Opstellen is een garantie voor succes in de toekomst.


Stelt dat we leven in een angstcultuur: "We zien alles vanuit het perspectief van mogelijk dreigend gevaar". Publiceerde dit jaar het boek Het tekort van het teveel, waarin hij advies geeft over hoe we psychische gezondheidszorg op de schop moeten nemen. De groep patiënten groeit omdat steeds meer vormen van relatief ‘normaal’ lijden in een diagnose worden gevangen. Opstellen als regisseur op je middenveld.


Ervaren, verbindende speler op het veld. Adviseur en coach die anderen beter laat spelen en vanuit haar visie goed vorm kan geven aan de speelwijze. Een speler waar je vertrouwen aan ruimte aan geeft omdat je weet dat je op haar kan bouwen. Beloonde zichzelf dit jaar door de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te zetten. Iemand om in je team op te stellen als je voor de winst wilt spelen.


Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.


185 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page