top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand Oktober 2020

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Oktober 2020, in willekeurige volgorde...

Zeer ervaren adviseur die als supervisor ook nog eens spelers beter maakt in het veld. Betrokken en coachend, met humor. Houdt nodige ballen in de lucht, voorkomt tegengoals en ziet waar de kansen liggen. Van quick wins tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Hij regisseert wat nodig is en zet de lijnen uit voor klinkende resultaten. Basisplaats.


Enthousiaste adviseur waar je op kunt bouwen. Bijna letterlijk, want Katja is je adviseur voor bouw- en infraprojecten. Een echte teamspeler die haar omgeving (en die van je project) goed in het oog heeft en ziet waar de ruimte en kansen liggen. Opbouwend, ondernemend en zeer ervaren rots in de branding voor elke uitdaging.


'Je wilt meer diversiteit, maar kan 'ze' niet vinden?' Chanel wel. Sterke, verbindende en opbouwende speler die de media helpt aan meer kleur. Richtte daarom in 2018 'Meer kleur in de media' op. Profileerde zich de afgelopen tijd als belangrijke speler in discussies rondom racisme en educatie daarover. Marketingvrouw met power.


Woldien is een echte teamplayer, die ook individueel haar positie met verve vervult. Coacht bij de gemeente Utrecht haar communicatieteam Volksgezondheid naar vele overwinningen. Met haar warme persoonlijkheid, fijn gevoel voor humor en jarenlange ervaring in het communicatievak is zij een waardevolle speler. Sterkhouder op het veld.


Zeer diverse speler die het veld breed houdt. Psycholoog en organisatiedeskundige (onder meer van de Emotiekaarten) en oprichter van DialogueTrainer, een platform om moeilijke gesprekken te trainen met een virtuele gesprekspartner. Vanuit onder meer gamification en simulation learning helpt hij spelers in het team, op het veld, beter hun rol te pakken.


Deze sterspeler mag niet ontbreken in ons team. Met haar Life Impact Company timmert ze al ruim 10 jaar aan de weg. Zeer ervaren coach, trainer en adviseur. Helpt professionals en ondernemers te ontdekken hoe zij echt impact kunnen hebben in de wereld. En zorgt ervoor dat team en individu er het maximale uithalen. Opstellen, aanvoerder maken en gaan!


Creatieve, aanvallende speler. Adviseur op het vlak van identiteit in brede zin. Stijlconcepten, interieur en geurmarketing zijn bijvoorbeeld de ingrediënten die zij biedt voor je organisatie. Vol enthousiasme, kunde en concrete ideeën gaat zij aan de slag. En zeg je Sandra, dan zeg je - op 8 - Janneke, want LOOK & FEEL is niet voor niets een duo. Opstellen dus!


Zeg je Sandra - op 7 - dan zeg je ook Janneke. Gaat voor de schoonheid van het spel: mooi spelen is een must. Je speelt niet alleen voor de winst, stijl en de manier waarop zijn ook belangrijk. Enthousiaste adviseur die veel creativiteit brengt op het veld en de hele organisatie beter uit de verf laat komen.


Juice up! Dynamische speler met veel drive die verandering brengt en doelpunten maakt. Onder meer als marketing- en communicatieadviseur voor het Bijlmer Parktheater. Maar ook als mede-oprichter van Juiciety, waarmee ze gezond eten verbindt aan maatschappelijke initiatieven. Gewoon een plek in je team geven en: game on!


The happy activist! Deelt dagelijks duurzame initiatieven waar je aan mee kan doen. Dus als jij ook vindt dat er dingen beter kunnen en niet zo gelooft in boze demonstraties en verongelijkte petities, volg dan the happy activist. Deze speler brengt een hoop positiviteit in je team en geeft splijtende dieptepasses.


Sterke, ervaren adviseur - en trainer - die haar draai bij NS helemaal gevonden heeft. Sleepte deze maand met haar collega's de Galjaardprijs 2020 (voor publieke communicatie) in de wacht voor het traject #sameNSterker. Dat is natuurlijk teamwork, maar als we iemand mogen opstellen, dan graag deze strateeg en veranderkundige, die briljante voorzetten geeft!


Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page