top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand September 2020

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt ook dit seizoen weer het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van September 2020, in willekeurige volgorde...

Interessante speler die steeds bepalender is op het veld. Schreef eerder ‘Hoe gaan we dit uitleggen’ over de opwarmende aarde en viel deze zomer op met de uitspraak: “Terugkeren naar het ‘normaal’ van vóór corona is waanzin. Parlement en ministerraad moeten de hete adem in de nek voelen, van de stille meerderheid die vergroening wil.” Hij pleit onder meer voor een panel van burgers uit de hele maatschappij.


Move before you’re ready! Deze speler staat liever in met zijn poten in de klei dan op de hei: hij doet in cultuurverandering, maar gelooft er niet in. Schreef over de vanzelforganisatie en stelt dat je beter in kleine stappen kunt proberen te veranderen dan oeverloos over een plan van aanpak voor je cultuurverandering moet gaan praten. Houden wij van: cut the crap.


Uiterst betrouwbare speler en harde werker die scherp en precies is. Houdt het team bij de les en heeft altijd het eindresultaat voor ogen. Als de lijnen uitgezet zijn, zorgt zij ervoor dat iedereen die blijft volgen. Debuteerde in Nederland als Hemels Meisje. En zeg nou zelf: wat als je een Rode Duivel kunt opstellen? Basisplaats geven!


Eigenzinnige speler die op de aanval speelt: scherp maar constructief. Geeft regelmatig ongevraagd advies aan politici en topmensen uit het bedrijfsleven. Schrijft columns en speelt onder meer voor Elsevier. Heeft daarnaast een uitgeverij voor auteurs die de wereld mooier willen maken. Opstellen voor wat extra pit in je team.


Onze scouts waren vooral lovend om zijn optreden bij Jinek. Bleef alles rustig uitleggen, veroordeelde niet en luisterde echt naar het andere perspectief. Had alle kans om Famke Louise (verder) af te branden maar deed het niet en bleef in gesprek. Ook na de uitzending bleven zij in gesprek en werkten aan een gezamenlijke oproep. Zijn rust in het veld levert hem deze maand een basisplaats op.


Opbouwende speler die op veel posities uit de voeten kan. Brengt structuur aan in complexe projecten waar belangen en politiek bij elkaar gebracht moeten worden, of waar de weerstand groot is. Doet onder meer omgevingsmanagement en stakeholdermanagement en komt uit voor het team van Dietz. Ideaal om in je team op te stellen als je voor de winst speelt.


Enthousiaste, verbindende speler die graag regelt en organiseert op het veld. Als omgevingsmanager heeft ze een brede kijk op wat er moet gebeuren en denkt ze buiten de vastomlijnde rollen en hokjes. Speelt voor de Gemeente Ede. Iemand die tussen de linies kan spelen en daardoor altijd aanspeelbaar is. Hier gaan we nog van horen!


Sterke, strategische speler die het veld breed houdt door haar kijk op het vak. Ze is creatief en brengt een flinke bak humor en ervaring mee. Kent de advieswereld van bureauzijde maar speelt inmiddels alweer een paar seizoenen in Eindhoven voor Philips. Dan weet je het wel. Past zich snel aan, ziet wat nodig is en speelt met lef, gericht op meetbaar resultaat. Gewoon opstellen.


Maakt het speelveld en team altijd beter. Workplace Wellness Advocate die zich richt op duurzame inzetbaarheid en leiderschap. Adviseert managers hoe hun teams gemotiveerd, gezond en betrokken blijven. Speelde zich in de kijker met haar live broadcasts op LinkedIn onder de naam 'Let's Humanize the Workplace'. Onze ideale spits.


Eigenlijk een speler-trainer. Doet alles om je te helpen met je online branding en social media uitdagingen. Als je meeste uit LinkedIn wil halen, moet je hem bellen. Creatief, analytisch sterk en met humor: deze speler staat in de basis of laat je invallen als het niet draait. Speelde onder meer voor TEDxAmsterdam en Startup Fest Europe.


Energieke speler met kracht en lef. Durft zich uit te spreken en gooide hoge ogen met haar talk 'Racisme: niets doen is geen optie' op de NIMA Marketing Week. Staat daarom ook op het Selectie Festival. Adviseert organisaties over diversiteit. Iedereen zegt nu wel dat we over racisme moeten praten, maar zij doet het ook écht. Zeer verdiende basisplaats in dit Team van de Maand September 2020!

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.


176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page