top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand December 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand december 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van december 2023, in willekeurige volgorde...

Creatieve speler die een buitenlandse transfer maakte en inmiddels een permanent trainingskamp in Spanje heeft belegd. Speelt van daaruit volle bak voor Nederlandse opdrachtgevers als communicatieadviseur. Stelt dat creatieve communicatie-ideeën pas succesvol zijn wanneer er een goed doordacht plan achter schuilgaat. Fijn om iemand met dat spelinzicht op doel te hebben.


Solide linksback waar je je elftal op kan bouwen. Communicatieadviseur die is scherp op taal & boodschap. Kan daardoor een boodschap als geen ander overbrengen bij de doelgroep. Helpt door haar verbindende kwaliteiten elke team verder. Opstellen!


Doortastende en slimme speler, die van aanpakken weet. Stuurt als projectmanager bij gemeente Alkmaar zijn teamspelers aan en coacht waar nodig. Overziet het (bestuurlijke) speelveld met tactisch spelinzicht. Weet daardoor wat hij wil. Zorgt er met zijn toepasbare adviezen voor dat het ook geregeld wordt. Verdient een basisplaats in het team.


Verbindende speler op het veld. Komt uit voor gemeente Oss als beleidsonderzoeker. Pleit ervoor dat er eerst nagedacht wordt over wat het doel is en wat er met de resultaten gedaan wordt, voordat er allerlei onderzoeken opgestart worden. Stelt de juiste vragen en helpt daarmee de zaken scherp te krijgen. Een analytische speler, die je helpt om de wedstrijd te winnen. Die wil je in je team!


Resultaatgerichte speler die op meerdere posities inzetbaar is. Deed als adviseur ervaring op in onder meer marketing en (arbeidsmarkt)communicatie en speelde onder meer voor Movares. Adviseert om in te zetten op vitaliteit en preventieve gezondheid om mensen, teams en organisaties beter te maken. Pakt graag de lead in het veld. Opstellen dus!


Visionaire speler op het veld van het sociaal domein. Stelt dat we af moeten van het economische denken binnen deze sector. Ziet gebeuren dat gemeenten, door de aanbesteding van sociaal werk in hun wijken, bewoners met eigen initiatieven buiten spel zet. De oplossing volgens Van der Lans: "zorg dat er niet langer sprake is van een marktprincipe rond welzijn". Pleit voor de ontwikkeling van andersoortige bestuursinstrumenten gebaseerd op de lokale context en doet hiervoor alvast een voorzet. En voorzetten moet je niet laten lopen natuurlijk!


Middenvelder die voor overzicht zorgt en de verbinding kan maken. Maakte dit seizoen een transfer naar World Skills Netherlands. Speelt met haar onophoudelijke enthousiasme een indrukwekkend spel. Ziet het belang van excellentie in het (v)mbo. Houdt als adviseur haar oog daarom op de bal: bedrijfsleven en onderwijs verbinden, zodat jongeren kunnen stralen! Speler met zoveel energie, zet je in de basis.


Deze middenvelder verdiende haar sporen in de 'fashion retail'. Maakte toen een transfer naar de Gemeente Utrecht om, met haar ervaring met het bouwen van teams, verschil te maken. Stelt dat je meer positieve impact maakt door focus op welzijn in plaats van welvaart. Speler die initiatief neemt, het overzicht houdt en het hele speelveld beslaat. Winst gegarandeerd. Deze goedlachse allrounder wil je zeker in de basis-elf.


Bevlogen aanvoerder. Komt voor haar club GH+O uit op verschillende velden in Nederland. Stelt dat het een misvatting is dat je moet kiezen tussen werkgeluk of winst. Heeft de heilige overtuiging dat vertrouwen en investeren in mensen loont. Adviseert alleen ja te zeggen tegen werk dat echt bij je past. Laat je dan geld liggen? Ja. Levert het winst op? Ook ja. Vinden wij mooi. Opstellen dus!


Intiatiefrijke speler, met oog voor detail die ook nog gaat voor resultaat. Komt als communicatieadviseur uit voor grote non-profit organisaties en (semi-) overheid. Werkte de laatste jaren voor verschillende gemeenten in de regio Noord Holland. Zette haar adviezen daar in voor maatschappelijke thema's. Vindt het belangrijk dat communicatie daarbij boeiend, begrijpelijk en verbindend is. Een betrokken speler met oog voor mensen. Opstellen!


Speler die als adviseur en onderzoeker in de Sociale Zekerheid organisaties helpt op de aanval te spelen. Snapt de wereld van gemeenten en sociale werkbedrijven en heeft een visie op hoe het beter kan. Doet dat met oog voor zowel de bedrijfskundige als de maatschappelijke kant van het verhaal. Geeft voorzetten die je alleen nog maar even in hoeft te koppen!Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page