top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand November 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand november 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van november 2023, in willekeurige volgorde...

Bevlogen ondernemer, onder andere op het gebied van persoonlijk leiderschap en design thinking. Heeft jarenlange ervaring in de financiële sector en is nu aanvoerder van een aantal eigen ondernemingen. Sterke, slimme en enthousiaste speler die graag anderen helpt gelukkig en wendbaar te zijn. Constateert dat we allemaal ons leven moeten sturen vanuit onzekerheid. Adviseert een dynamisch proces voor jezelf te ontwerpen waarbij je voortdurend verbeteringen aanbrengt in je leven. Een speler die vanuit die overtuiging anderen een stap verder brengt.


Sterke, verbindende speler met goed spelinzicht. Komt als strategisch adviseur uit voor het team van de Gemeente Amersfoort. Stroopt de mouwen op en loopt gaten dicht. Overziet het speelveld met rust en laat ook een balletje lopen waar dat kan. Zit als Tukker graag op de tribune bij FC Twente voor de belangrijkste bijzaak van het leven. Gewoon opstellen.


Aanvoerder die in staat is om een team te sturen en scherp te houden. Houdt met kritische vragen een spiegel voor tijdens de thee, zodat het team er na 90 minuten met de winst vandoor gaat. Een echte libero, die graag buiten de hokjes tekent.


Spreker, ondernemer en adviseur op het gebied van marketing en gedrag. Coachend type,

die anderen helpt hun rol op het veld te pakken. Stelt dat organisaties de nadruk vaak leggen op communicatie en creativiteit, terwijl de sleutel eigenlijk ligt in gedragsverandering. Fijne speler om in het team te hebben!


Scherpe, enthousiaste en gedreven speler op het speelveld. Zet de dorpsagenda's van de gemeente Alkmaar op de kaart. Adviseert dat je die uitkomsten goed moet borgen in het 'grotere' gemeentebeleid. Is nu nog vooral intern bezig, maar binnenkort ook samen met de bewoners van de dorpen. Zonder blabla en scherp op de context en de omgeving. Opstellen dus!


Speler die altijd alles op het veld nauwgezet volgt en registreert. Wist in zijn carrière al veel prominenten voor zijn lens te krijgen. Fotografeerde afgelopen weken niet alleen op haast kunstzinnige wijze Max Verstappen in Las Vegas, maar ook alle de lijsttrekkers na verkiezingen. Wil graag iconische tijdsbeelden vastleggen. Adviseert fotografen daarbij om eens wat vaker de camera ook op elkaar te richten. Dat geeft pas echt een kijkje in het politieke theater waar we mee te maken hebben. Zo’n iemand die precies weet wat er gaande is op het veld, stellen wij zeker op!


Stevige middenvelder op het veld als het gaat om communicatieadvies. Verdiende haar strepen met corporate communicatie en crisiscommunicatie. Richt haar pijlen nu op het geven van bestuurlijk communicatieadvies voor de gemeente Alkmaar. Nauwkeurige speler met grote betrokkenheid bij het team.


Creatieve denker die abstracte ideeën vertaalt naar concepten, kunst en fotografie. Doet dat het liefst over maatschappelijke thema's om impact te maken. Stelt dat kunst een effectief middel is om mensen in beweging te krijgen. Kwam eerder het veld op voor De Selectie tijdens ons festival, met haar expositie "Geen plek voor jou". Laat met die expositie ervaren hoe het is om uitgesloten te worden. Speler die tot de verbeelding spreekt.


Scherpe wedstrijdanalist van De Correspondent die de verkiezingsuitslag met kritische pen weet te duiden. Verklaart de populariteit van Wilders vanuit de opkomst van het nostalgisch nationalisme: een politieke beweging die kiezers verleidt met de belofte dat we kunnen terugkeren naar lang vervlogen tijden. Zoekt de reden voor de populariteit niet slechts bij retoriek vanuit de rechterflank, maar benadrukt juist ook het gebrek aan een aantrekkelijke toekomstvisie aan de progressieve kant van het veld. Roept Nederland op om een toekomst te schetsen van een land waar mensen wél in willen wonen. Opstellen als je beweging in het spel nodig hebt.


Gedreven en leergierige speler, die weet van aanpakken. Werkt als trainee voor De Toekomst van Brabant aan verschillende opgaven op diverse plekken. Snapt hoe het spelletje gespeeld wordt. Heeft goede ideeën bij het beter betrekken van inwoners bij de lokale democratie. Kan door een scherpe blik proactief advies geven zonder blabla. Fijne speler, die je ook voor de gezelligheid in je team wilt!


Slimme speler die weet hoe de hazen lopen. Komt uit de financiële wereld, maar speelt nu ook graag wedstrijden op andere velden, onder andere als coach. Een echte teamspeler die niet alleen met zijn eigen spel bezig is, maar ook graag anderen beter maakt. Verbindende speler op het veld.Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page