top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand November 2022

De Selectie stelt het Team van de Maand November 2022 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van November 2022, in willekeurige volgorde...

Speler die het spel naar een hoger niveau tilt. Evolutionair psycholoog met een scherpe blik op wat (niet) werkt in organisaties. Vertaalt wetenschappelijke inzichten naar praktische adviezen voor op de werkvloer. Sterke analist die wedstrijden nabeschouwt en vertelt wat er beter kan.


Deze voormalig voetbalster snoert inmiddels menig criticaster de mond. Koppelt messcherpe analyses van voetbalwedstrijden aan zinnige suggesties voor wie er naar wil luisteren. Schuwt het gesprek niet, durft een punt te maken. Schittert dit WK in het analistenteam van de NOS.


Verdediger die vooruit denkt en altijd focus heeft. Kijkt als fotograaf verder dan de briefing en denkt mee op conceptniveau. Geeft adviezen waar het eindresultaat alleen maar beter van wordt. Een stevige speler in de achterhoede.


Scoort hoge ogen als People Management Consultant bij Nolost. Adviseert organisaties in mensgerichter denken en werken. Draagt zo bij aan een groeiend werkgeluk. Slimme middenspeler. We trappen graag binnenkort weer eens samen een balletje voor een leuke opdrachtgever!


5. Cynthia Blok

Gedreven en betrouwbare speler, die de lijnen op het veld uitzet. Breed inzetbaar. Heeft een duidelijke visie op het gebied van criminaliteit en achterstanden en de aanpak daarvan. Doortastende speler, die anderen graag in hun kracht zet. Goud waard in ieder team.


Verbindende speler op het veld, die je er bij belangrijke wedstrijden graag bij hebt. Is als procesmanager Gebiedsontwikkeling de linking pin tussen gemeente en project. Houdt beide partijen scherp en is gericht op resultaat. Speelt constructief en pragmatisch.


Sterke speler met veel doorzettingsvermogen. Adviseert en traint op het gebied van diversiteit en inclusie bij verschillende organisaties én bij voetbalclubs. Gaat 'het lastige gesprek' niet uit de weg, is verfrissend open, eerlijk en direct. Een betrokken speler, die het verschil kan maken op én buiten het speelveld. Opstellen dus!


Mag, zeker in deze tijd, niet ontbreken in het team. Deze prijswinnende bijzonder hoogleraar bijt zich vast in het onderwerp racisme, inclusie en communicatie. Geeft haarfijn aan waar de verbeterpunten zitten en probeert daar zelf ook aan bij te dragen. Zijn missie: "aan elk initiatief dat de bewustwording rondom racisme vergroot doe ik mee." Een aanvallende speler die in een pittig duel de bal een prachtige voorzet geeft.


Doortastende en slimme speler, die van aanpakken weet. Op het gebied van content en redactie een gouden speler, maar denkt graag buiten de hokjes. Loopt de gaten dicht op het veld en ziet waar de kansen liggen. Creatief met een tactisch spelinzicht. Verdient een basisplaats in het team.


Creatieve speler, die altijd weer een kans ziet om te scoren. Zo'n speler moet je wel in je team hebben. Zet met veel passie zorgorganisatie ActiVite op de kaart en zorgt ervoor dat hun medewerkers gezien worden. Is daarnaast ook nog eens heel goed in het maken van videoproducties. Wat ons betreft dus voorin zetten en op pad sturen om te scoren!


Een betrokken en steady spits op het veld. Komt uit voor de pensioenfederatie en richt zich onder andere op campagnes om jongeren meer te betrekken bij hun pensioen. Een gepassioneerde speler die je graag het veld opstuurt.


Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page