top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand Oktober 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Oktober 2021, in willekeurige volgorde...

Hoogleraar energierecht en co-directeur van de Like!Me Living Lab. Ontwikkelt met zijn team manieren om mensen met verschillende achtergronden en waarden te betrekken bij (en mee te nemen in) besluitvorming over energiestrategieën. Zet een stevige basis neer voor betere participatie. Die hebben we graag op doel staan.


Ervoor zorgen dat alle spelers het beste uit zichzelf kunnen halen én het podium durven te pakken? Laat dat maar aan Zabeth over. Adviseert met ImagoMatch professionals over hun personal branding. Zorgt zo voor zichtbaarheid en zelfvertrouwen. Deskundige en oprechte speler die zeker een plek in dit team verdient.


Econoom met een duidelijke oproep: stop de geldpersen van de ECB. Het blijven bijdrukken van geld is op den duur funest voor onze economische groei. We moeten af van de schuldeneconomie. Maakt als schrijver en spreker lastige onderwerpen begrijpelijk en concreet, zodat we samen verder komen. Basisplaats geven!


Ervaren speler die een team van overwinning naar overwinning kan leiden. Als communicatieadviseur kartrekker van participatie bij de gemeente Amersfoort. Echte teamplayer die een stevig advies niet schuwt. Staat altijd open voor nieuwe ideeën. Echte sfeermaker die zorgt voor veel energie op het veld.


Community Manager voor Schiphol Real Estate waar je meteen blij van wordt. Brengt alle collega's van Schiphol bij elkaar. En dat zijn er nogal wat! Organiseert hele toffe evenementen en brengt mensen samen, die elkaar anders niet eens hadden ontmoet. Creëert zo de mooiste kansen en mogelijkheden. Daar kan een team op bouwen.


Directeur van De Argumentenfabriek die zijn denk- en rekenwerk op regelmatige basis deelt in de Volkskrant. Keek onlangs met een economische bril naar hoe je de vaccinatiegraad ook kunt verhogen. Creatieve speler die met verschillende perspectieven naar een probleem kijkt en zo tot meer mogelijke oplossingen komt. Hier in een vrije rol op het middenveld.


Organisatieadviseur die dankzij haar uitgebreide kennis verandertrajecten tot een succes maakt. Weet altijd de juiste vragen te stellen en legt gemakkelijk contact. Doorbreekt patronen, ontwikkelt leiderschap binnen teams. Tactische speler die iedereen in beweging krijgt. Doelgericht spelend vanaf de vleugel.


Idealistische ondernemer met een missie om de loonkloof tussen mannen en vrouwen te dichten. Schrijft, spreekt en adviseert zich een slag in de rondte. Rekent in haar boek 'Waarom vrouwen minder verdienen' vakkundig af met drogredenen en meningen over de wage gap. Een bevlogen speler die het morele kompas van het team vormt.


Omgevingsmanager die met veel energie zijn werk doet. Is van mening dat je als omgevingsmanager naar alle kanten en aspecten van een project moet kijken, maar toch vooral naar de mens. Start zelf elke dag met een duik in de Noordzee. Het hele jaar door. Kijk, daar krijg je energie van!


Speler nodig die weet hoe je voordeel kan halen uit samenwerken? Stel Jan Dirk op. Als lean/agile coach bekend met verschillende systemen. Past zich makkelijk aan elke situatie aan. 5-3-2 of 3-4-3? Jan Dirk adviseert met welk systeem je voor de overwinning gaat én kan het uitleggen. Opstellen dus!


Epidemioloog die data & gedrag met elkaar verbindt en zijn bevindingen op de maatschappelijke en politieke agenda weet te krijgen. Geeft als 'chef cijfers' van het Red Team C19 NL ongevraagd en onafhankelijk advies over de aanpak van corona. In de frontlinie opstellen en laten vlammen zouden wij zeggen!

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page