top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Oktober 2022

Bijgewerkt op: 10 feb. 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand Oktober 2022 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Oktober 2022, in willekeurige volgorde...

Keigoede luisteraar die je altijd precies het juiste duwtje in de rug weet te geven. Stelt altijd de goede vragen. Is in staat met haar ontwapende lach te zorgen dat jij de logische vervolgstap zet. Maakt impact, zorgt voor rimpels in water. Gelooft dat je resultaten behaalt, als je leeft vanuit passie, je emoties durft te herkennen en daar daadwerkelijk naar handelt en als je energie, rust en ruimte hebt voor die dingen die jij belangrijk vindt. She's got your back.


Slimme verdediger die het beste met de omgeving voor heeft. Adviseert op het gebied van duurzaamheid en ruimte. Kan dankzij haar studie Sustainable Development zich richten op oplossingsrichtingen voor de klimaatcrisis. Houdt zich bezig met strategische visies en staat gelijktijdig ook met de voeten in de klei bij participatietrajecten. Een doortastende speler met goed (bal)gevoel.


Enthousiaste teamspeler. Van huis uit wmo consulent. Helpt mensen met het vinden van antwoord op hun hulpvraag als ze niet zelfredzaam zijn. Maakt zich als bestuurslid van een Amersfoortse voetbalvereniging ook hard voor sportend Amersfoort. Een van de drijvende krachten achter een communicatietraining voor sportverenigingen. Schreef voor haar eigen club een communicatieadvies om leden actief betrokken te houden bij hun vereniging. Zo'n speler wil je in je team!


Deze ervaren speler is een aanwinst voor elk team. Stond jarenlang (mede) aan het roer van communicatie- en designbureau Kris Kras. Maakte onlangs de overstap naar zelfstandig adviseur en interim manager. Heeft oog voor detail zonder het overzicht te verliezen en is goed in doorgronden wat een opdrachtgever nou écht wil. Goed om erbij te hebben voor een mooi opbouw in de wedstrijd.


Nagenoeg onpasseerbare verdediger. Vindt het spel opnieuw uit en schreef 'Het Bestsellerboek'. Marketingjuriste van deze tijd, zonder blabla. Liefkozend #kutjurist genoemd, die met haar 'Podje Oploskoffie' de weg wijst uit netelige, juridische kwesties. Adviseert goed op te letten maar het ook niet moeilijker te maken dan nodig. Biedt bijvoorbeeld een quitclaimgenerator aan waarmee je een quitclaim kan opstellen die je zelf ook nog begrijpt. Wel zo makkelijk. Basisplaats.


Betrokken en bevlogen landschapsarchitect die, als dat helpend is, buiten de hokjes kleurt en doelen, mensen en kennis met elkaar verbindt. Scherp op zowel inhoud als proces. Gaat voor efficiëntie in combinatie met een gezellige werksfeer. Een van de drijvende krachten achter de gebiedsontwikkeling in Bavel en Breda Zuid-West. Sinds kort komt deze geboren spelverdeler uit voor het team van de ABG-organisatie.


Vrouw in de bouw! Omgevingsmanager die aan de weg timmert. Maakte een moedige carrièreswitch na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in een ander vak. Pakte heel goed uit! Is inspirerend en moedig en helpt op dit moment gemeente Leiden om hun wijken klaar te maken voor de toekomst. Staat haar mannetje in het veld en is niet bang om gedurfde passes te geven.


Gedreven en scherpe organisatieadviseur die wel een voorzet kan geven. Krijgt met doelgerichte vragen en scherpe opmerkingen het probleem helder boven tafel. Combineert dat met praktische en slimme adviezen zodat er in de praktijk ook echt wat van de grond komt. Speler die je elke wedstrijd wil laten spelen.


Enorm gedreven, slim, hands-on speler die weet te scoren. Heeft in een paar jaar tijd aangetoond dat teamgericht onderwijs grote kansen biedt. Op het niveau van leer-resultaat en vooral ook als het gaat om welzijn van studenten. Emigreerde recent naar Zweden waar ze online werken kan combineren met dagelijks in de ongerepte natuur zijn. Stoer toch?


Nuchtere, no-nonsense innovatie-expert met een scherpe blik. Helpt grote organisaties als KLM en Vueling met het écht toelaten van innovatie en daar de vruchten van plukken. Schreef het boek 'Oh no! We have a rebel in our team'. Kan aan de hand van koeien en elektrische auto's uitleggen waarom we moeten versimpelen in plaats van steeds op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Tactische en creatieve speler die aanvallend durft te spelen. En de rebelse spelers in het team gemotiveerd kan houden.


Ambitieuze en resultaatgerichte speler. Liet tijdens een presentatie op Autodesk University zien hoe je de menskant aandacht kunt en moet bij veranderingen. Ook in de infrastructurele sector. Is er van overtuigd dat je alleen op deze manier echt iets voor elkaar krijgt. Echte teamspeler het maximale uit een groep wil halen.


Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page