top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand Juni 2020

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Juni 2020, in willekeurige volgorde...

Deze Consultant in Clinical Ethics adviseert dat we van de huidige corona-situatie goed moeten leren hoe we omgaan met de zorg voor ouderen: "We hebben de mond vol van gezondheidszorg waarbij de patiënt centraal staat, bieden behandeling op maat bij kanker, maar nu, in de winter van iemands leven lukt dat maatwerk opeens niet meer". Een speler die het duel niet uit de weg gaat en zijn doel met verve verdedigt.


Loek brengt rust en structuur wanneer nodig, maar versnelt als het kan. Is een natuurlijke verbinder en gaat voor resultaat, gericht op de lange termijn. Als projectmanager en adviseur maakt hij zich hard voor het inzetten van innovatie met als doel de aarde schoner, beter en mooier achterlaten voor volgende generaties. Zo'n opbouwende speler hoort in de basis.


Omgevingsmanager met de ideale mix van technische bagage en social skills. Hij kan ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk uitleggen en krijgt, door zijn oprechte interesse in mensen, boven tafel wat anderen niet lukt. Zijn scherpte en analytisch vermogen helpen het project ‘vernieuwing Kattenburgerstraat’ verder. Iemand die altijd precies de juiste positie weet te kiezen.


Een ondernemende adviseur met hart voor de zaak. Voor vraagstukken op het gebied van omgevingscommunicatie en participatie moet je echt bij Annemieke zijn. Of voor een heerlijke maaltijd of gezellige muzikale avond. Want deze communicatiespecialist is ook nog kok en zangeres. Dit multi-talent mag dan ook niet ontbreken in ons team.


Leergierige en creatieve organisatieadviseur met een voorliefde voor ICT. Niet vanwege de techniek, maar omdat hij weet dat het echt meerwaarde kan hebben voor elke organisatie. Ten minste, als je daarbij nooit de mensen, de medewerkers, uit het oog verliest. Maakte net een mooie transfer. Zijn enthousiasme maakt elke wedstrijd en trainingspotje leuker.


Deze veelzijdige speler verdient zeker een plek in de basis. Slimme en enthousiaste speler in de communicatie en marketing. Helpt nu Madurodam en De Haagse Hogeschool met hun vraagstukken. En, niet geheel onbelangrijk, zorgt voor een goed verzorgde derde helft. Andrea is namelijk het brein achter foodblog AnniePannie.nl en receptontwikkelaar voor onder andere nu.nl en Coop.


Allround speler die je gewoon moet opstellen en ruimte geven. Deed als communicatieadviseur vooral veel ervaring op in het publieke domein (onderwijs, zorg, wonen) en draait makkelijk mee in elk team. Zo’n speler die je altijd wel bij je selectie wilt halen als er resultaten gehaald moeten worden.


Werken aan samenlevingen en steden van de toekomst is wat deze 'adviseur duurzame gebiedsontwikkeling' dagelijks bezighoudt. Best wel relevant in deze tijd. Net zoals in het verleden de volksgezondheid drijfveer was voor grote veranderingen, verwacht Lisette dat ook nu radicale concepten gaan ontstaan. Voor haar hét moment om het veld op te gaan en mee te denken.


Door in te zetten op maatschappelijke vraagstukken helpt hij organisaties veranderen. Schuwt het niet om zijn eigen perspectief op ingewikkelde vraagstukken te geven. Inhoudelijk hoeven we het niet altijd met hem eens te zijn, maar iets in beweging brengen door het onderwerp aan te kaarten, kunnen wij zeker waarderen. De niet afwachtende, diepgaande spits; zo'n speler doet elk team goed.


Spelverdeler die graag de lijnen uitzet en voor resultaat gaat. Kan een team op sleeptouw nemen en concrete voortgang boeken. Niet te veel blabla graag. Overleg: ja. Dan de mouwen opstropen en gaan. Doelgericht met scorend vermogen, in staat de wedstrijd te lezen en, waar nodig, naar haar hand te zetten. Hier gaan we nog veel van horen; opstellen dus!


Een echte specialist die precies weet wat hij moet doen als hij de bal aangespeeld krijgt: recht op het doel af. Dus hoe lekker je koffie ook is, hij wil gewoon weten wat je nodig hebt, zodat hij je kan helpen met een krachtige boodschap. Een speler die je graag aan boord van je team haalt als de teksten raak moeten zijn.

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.


186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page