top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand Juni 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van juni 2021, in willekeurige volgorde...

Enthousiaste speler in het speelveld van social media. Houdt het doel schoon als je op dit vlak geen tegentreffers wil. Coacht medespelers en is auteur van onder meer 'Super social'. Stelde terecht aan de kaak dat we vaak naar de grote merken kijken bij prijsuitreikingen rond social media marketing, terwijl pakweg overheid, zorgorganisaties en kleinere, zakelijke dienstverleners het veel beter doen. Opstellen of bij haar een training volgen!


De lijnen uitzetten en een team daarbij begeleiden kun je met een gerust hart aan hem overlaten. Deze manager van een team IT-ers, helpt bij het maken van keuzes en het aanbrengen van focus. Heeft daarnaast een scherp oog voor talent, trekt jonge mensen aan en zoekt mooie stageopdrachten, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot sterspelers. Wat ons betreft de aanvoerder deze maand.


Dynamische speler waarvoor je naar het stadion komt. Wie Yassine Boubout zegt, zegt politiegeweld. Daar kwam hij op jonge leeftijd mee in aanraking, waarna hij besloot niet met stenen te gaan gooien, maar bruggen te bouwen. Stelt dat er vooral weer veel meer preventief gewerkt moet worden. Verdedigt zijn zaak met passie op het veld en zorgt daarbij voor een goede opbouw.


Ervaren arbeidsmarktcommunicatieadviseur die als geen ander weet wat er voor nodig is om een succesvol team samen te stellen. Het belangrijkste volgens volgens Tessa is zorgen voor plezier. Leuk vinden wat je doet en een fijne omgeving om in te werken. Succes gegarandeerd als je deze doorzetter mee laat spelen in je team.


Echte teamspeler die het spel overziet en kan leiden. Enthousiaste en makkelijk benaderbare projectontwikkelaar die pas blij is als mensen met veel plezier wonen in het ontwikkelde gebied. Brengt scherpte, positieve energie en weet van aanpakken. Vaak precies wat je team net even nodig heeft; in de basis dus!


Strategische speler die altijd het hoofd koel houdt en snel kan schakelen: Esther mag niet ontbreken in dit team. Haar bestuurlijke ervaring zet ze in voor haar functie als griffier bij de gemeente Amersfoort. Maakte recent een tijdelijke transfer naar Sint Maarten om daar medewerkers van de overheid te trainen in crisiscommunicatie. Tactisch en strategisch sterk, maar ook pragmatisch. Fijne teamspeler met veel humor: opstellen maar!


Ervaren, strategische speler die het spel kan lezen. Helpt organisaties om participatieprocessen te verbeteren, nieuw publiek te bereiken, en relevante doelgroepen te betrekken. Door inzichten uit data en onderzoek te betrekken bij het maken van strategische keuzes bijvoorbeeld. Maar dan echt. Kom daar maar eens om. Opstellen in je team als je vanuit meer inzicht betere afwegingen wilt maken.


Creatieve, invloedrijke speler die actief is in het veld van communicatie. Wordt blij van de afwisseling en vele mogelijkheden die er zijn om resultaten te boeken. Deed ervaring op bij diverse bureaus en maakte dit jaar nog een transfer naar het team van Reinaerde. Brengt daarbij een vrolijke noot en past eigenlijk altijd in je opstelling.


Speler die al een tijdje met de grote verzekeraars mee het veld op gaat. Heeft het haar missie gemaakt om bedrijven te helpen groeien door altijd vanuit de klant te denken. En dan niet alleen voor de vorm. Laat geen kans onbenut om gewoon eens met die klanten te gaan praten en ze te vragen wat zij ervan vinden. Levert een hoop punten op voor je team.


Op deze positie is creativiteit nodig. Dat brengt Frans die als projectmanager verantwoordelijk is voor een aantal mega-projecten bij Rijkswaterstaat. Als geen ander in staat met frisse blik en ambitie naar lastige vraagstukken te kijken. Enthousiast? Nogal. Eigenzinnig? Check. Geeft elk team het vertrouwen dat het nodig heeft om te excelleren en springt voor je in de bres op de momenten dat je het nodig hebt.


Geselecteerd voor het team van deze maand dankzij zijn lectoraat 'Psychologie voor een Duurzame Stad' en zijn inzet voor de klimaatopgaves. Onderzoekt wat mensen tegenhoudt zich duurzamer te gedragen, wat er moet gebeuren om dit gedrag te veranderen en hoe je dat duurzame gedrag vervolgens behoudt. Speler die energie in het spel ligt en vooruit durft te spelen. Opstellen voor de nodige diepgang op het veld.


Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

184 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page