top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Juni 2023

Bijgewerkt op: 14 nov. 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand juni 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van juni 2023, in willekeurige volgorde...

1. Sanne van den Eijkhof

Teamspeler die weet hoe de hazen lopen. Speelt, als omgevingsmanager bij Zuidasdok, graag een complex potje met veel spelers. Staat in verbinding met fans én tegenstanders om de klus te klaren.


2. Reinier van Zutphen

Solide, betrouwbare speler die geen bal zomaar laat gaan. Durft te zeggen waar het op staat als Nationale Ombudsman: "Mensen waren geen slachtoffer, maar doelwit bij de toeslagenaffaire". Adviseert de overheid eerder in gesprek te gaan in plaats van het bureaucratische systeem zo groot en complex te maken. "Want nu draait het systeem zich vast en gaat de capaciteit van kwalitatief goede mensen noodgedwongen naar herstel en toezicht." Standaard invullen op het wedstrijdformulier, deze man.


3. Elke Haanraadts

Slimme, strategische speler die de ruimtes op het veld ziet. Liet zich bijna tot een transfer verleiden, maar blijft toch uitkomen voor het team van de Gemeente Oss. Heeft een scherpe voorzet in huis maar kan ook afronden en waar nodig 'vuile meters maken' om de wedstrijd over de streep te trekken. Geroemd om haar inzet én inzicht. Basisplaats geven.


4. Katja Nelissen

Duurzaam geweten van het team. Staat als circulair ambassadeur bij ProRail aan de lat voor het maken van beleid op duurzaamheid en circulaire economie. Iemand met hart voor het spel én de toekomst van het grasveld.


5. Guido Schreudering

Energieke en tactische middenvelder die naar voren gaat als het nodig is. Komt uit voor de BouwApp als adviseur omgevingscommunicatie. Adviseert en ondersteunt gemeenten, provincies en aannemers met het digitaliseren van omgevingscommunicatie. Talentvolle speler die je in je team wilt.


6. Ingrid Kersten

Veelzijdige adviseur die vanuit BMC veel uitkomt voor gemeenten. Verliest de bal niet uit het oog tot het doel is bereikt. Samenspel is daarbij het middel om te winnen. Weet alles over de Omgevingswet, maar speelt ook graag fanatiek mee voor andere maatschappelijke thema's. Deze enthousiaste adviseur is daarnaast gewoon een erg leuk mens om je team mee te versterken.


7. Tobijn de Graauw

Ervaren speler met de nodige internationale ervaring. Heeft de rust en het overzicht om grote, uitdagende wedstrijden te spelen. Kwam uit voor het team van Justice Leaders waar ze mensen adviseerde en steunde die de rechtspraak in hun land verder willen ontwikkelen. Kwam als gelegenheidsspeler al een keer in actie voor De Selectie. Komt met creatieve oplossingen voor complexe, sociaal-maatschappelijke uitdagingen. Opstellen dus!


8. Marije Lüschen

Ervaren communicatieadviseur die tegenwoordig uitkomt voor de gemeente Utrecht. Haar spel: enthousiast, doelgericht en altijd met oog voor het team. Zorgt in iedere samenwerking voor een fijne sfeer. Verdient dus zeker een basisplaats.


9. Pieter van de Stadt

Burgemeester van gemeente Lansingerland. Weet als geen ander zijn publiek te boeien en te verbinden met de kracht van een ronkend betoog. Wint de wedstrijd door mensen aan te spreken met de juiste argumenten.


10. Félice Postma

De Nathan Rutjes in de wereld van communicatieadvies. Zelden scout je een speler met zoveel positiviteit en passie. Zet als Taalheld bij EigenHaard laaggeletterdheid op de kaart en zorgt ervoor dat het onderwerp top of mind blijft in Amsterdam. Durft zich dus zeker vast te bijten in een lastige wedstrijd. Game on!


11. Thessa Bos

Een slimme adviseur met lef. Komt met scherpe observaties, durft tegen de stroom in te gaan en gaat vol voor de bal. Is daarnaast ook nog eens een fijne en gezellige teamspeler, die graag verbinding legt met anderen. Verdient een basisplek in het team!Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page