top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Mei 2023

De Selectie stelt het Team van de Maand mei 2023 samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van mei 2023, in willekeurige volgorde...

Na het werken 'in televisieland' bouwt hij nu alweer geruime tijd aan zijn bedrijf Videonieuwsbericht. Onderscheidt zich onder meer door het filmen met je eigen smartphone - en de montage daarvan - tot norm te verheffen. Deelt graag zijn kennis, is dan ook gastdocent en geeft regelmatig workshops. Adviseert over het slim en gericht inzetten van video en durft daarbij verder te kijken dan het middel zelf. Een middelenmaker die heel goed weet dat alléén een mooie video niet het hele werk is.


Dynamische speler die weet wat te doen als de nood aan de man is. Zorgt als coördinator bij het Rode Kruis dat alle spelers op de juiste plek staan en klaar zijn om te helpen. Zet zich actief in om humanitaire standaarden voor vluchtelingen in opvanglocaties te garanderen. Komt hierbij meer dan eens voor lastige dilemma's te staan, maar houdt het hoofd koel. Een aanwinst in elk team!


Bekijkt de wereld met een heel eigen blik en een open mind. Het visueel maken van tekst is belangrijk volgens deze enthousiaste teamspeler! Het in beelden vangen van informatie gebeurt volgens haar veel te weinig en dat terwijl lange stukken tekst echt minder toegankelijk zijn voor een grote groep. Onderzoekt en bevraagt alles wat ‘nou eenmaal zo is’ of ‘nou eenmaal zo hoort’. Fijne toevoeging aan elk team.


Zeer ervaren strateeg op het middenveld, aanvallend ingestelde speler die regisserend en coachend te werk gaat. Overziet in alle kalmte het speelveld en heeft een messcherpe voorzet in huis. Diverse teams zijn al beter geworden van het opstellen van een Vlaming. Zo ook dit Team van de Maand. Snapt hoe bestuurders denken en werken, schreef ‘Laat me u zeggen dat het (de) sh*t wordt’ en schittert straks op ons festival met het Vlaamse perspectief op hoe wij Nederlanders de dingen met elkaar regelen. Topadviseur: die zet je in de basis.


Doortastende speler die diepte zoekt in haar spel. Spreekt over belangrijke zaken als diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid op de werkvloer en helpt organisaties hier écht mee aan de slag te gaan. Het is niet velen gegeven een tweede keer het Team van de Maand te halen, Marrigt wel. Stelt dat organisaties wel wat meer te doen hebben dan hun beeldbank aanpassen qua fotografie als ze inclusiever willen zijn. Gewoon opstellen en de ruimte geven op het veld!


Fanatieke speler, die op een natuurlijke en inspirerende manier de leiding pakt op het veld. Professioneel kickbokser en werkzaam bij Gemeente Rotterdam. Speler met energie en doorzettingsvermogen. Is ervan overtuigd dat je met een duidelijk visie, een goede strategie en doorzettingsvermogen ver komt. Maar weet ook hoe belangrijk het is om anderen mee te krijgen. Verdient een plek in het team!


Veranderstrateeg die graag zijn potjes in de sport speelt. Deze aanvallende middenvelder is op zijn best als hij complexe uitdagingen in high-performance omgevingen kan tackelen. Met een flinke dosis energie en enthousiasme krijgt hij iedere organisatie in beweging. Opstellen maar!


Jong talent dat recent haar debuut op de velden van De Selectie maakte. Studeert nog Eventmanagement, maar maakt al flinke stappen in haar ontwikkeling. Geeft workshops over hoe je jongeren nou écht kunt bereiken en werkt bij Lotties Period. Speler om in de gaten te houden en vooral veel speeltijd te geven. Scouten en opstellen maar!


Verbindende speler op het veld, die echt het verschil kan maken. Helpt vanuit Gewoon aan de Slag organisaties om écht te veranderen. Doet dit op een nuchtere en ontspannen manier. Een betrokken speler, die het verschil kan maken op én buiten het speelveld.


Veelzijdige en breed inzetbare speler met hart voor de zorg. Heeft een scherp oog voor verbeteringen en kan strategische doelen omzetten naar praktische tools. Adviseert op het gebied van onderzoek, innovatie en positieve gezondheid. Werkt graag aan de zorg van de toekomst. Ook maker van de interactieve training Veerkracht. Een praktische en interactieve training om het gesprek aan te gaan en regie bij de client te vergroten.


Topspeler die een coachende rol pakt in teams op het veld. Weet wat het vraagt om een A-player te zijn en herkent de patronen die maken dat bijvoorbeeld managementteams (nog) niet goed uit de verf komen. Stelt dat mensen die goed zijn in hun vak maar niet bij de waarden van je organisatie passen de potentie hebben om ‘interne terroristen’ te worden. Kijk, dat is klare taal. Basisplaats dus.Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page