top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand Oktober

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Oktober 2019 in willekeurige volgorde...Ervaren adviseur en manager die na ruim 12,5 jaar in diverse rollen bij de Gemeente Amersfoort een stap maakte naar de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding & Veiligheid (NCTV) waar hij coördinator communicatie werd. Houdt niet van meekabbelen in de stroom, maar gaat dingen aan en iets doen.


Enthousiaste communicatieadviseur die het Vattenfall Solar Team begeleidde tijdens de onfortuinlijke World Solar Challenge in Australië. Bleef de positieve snaar raken met haar content, ook nadat de auto in vlammen op ging en prolongatie van de wereldtitel verloren zag gaan. Een basisplaats voor deze 'powervrouw' (=inkopper).


Innovator, inspirator; en niet alleen op vrijdag. Met zijn bedrijf Friday Out Of The Box helpt hij organisaties gericht en pragmatisch op innovatie te sturen zodat ideeën en vernieuwingen ook echt van de grond komen en een kans krijgen. Wil ‘de beste business innovator’ zijn en is daar hard naar op weg. Zo'n creatieve speler is voor elk team goed: opstellen dus.


Ervaren adviseur, gespecialiseerd in non-profit en overheidscommunicatie. Denkt daarbij uit de hokjes en silo's van communicatie, marketing, beleid etc. en verbindt een groot netwerk met verschillende expertises. Vindt bovendien dat 'meer meten' een belangrijk verbeterpunt is in veel overheidscommunicatie en dat onderschrijven we graag. Verbindende speler.


Talentvolle beleidsadviseur bij de Gemeente Utrecht waar we nog veel van gaan horen. Sleepte deze maand een nominatie binnen voor 'jonge ambtenaar van het jaar' 2020 bij de Bestuursacademie Nederland. Zet zich met veel ambitie in voor een schuldenvrij Utrecht en financiële educatie. Gewoon opstellen en gáán!


Waagde een halfjaar geleden de stap naar 'de bureauzijde' en verkoos een avontuur bij Sabel Communicatie. Ontpopt zich daar in no time tot de veelzijdige adviseur die diverse klanten helpt bij veranderingen en andere vraagstukken. Haar ervaring en energie helpen menig organisatie verder. Veel potentie voor de toekomst en dus in de basis.


Marketeer en horecaconsultant. Keerde twee jaar geleden terug bij zijn oude liefde Smullers om 'even op het merk te passen'. Kan hij niet. Lanceerde een vegetarische burger, kwam met roze fritessaus tijdens Pride Amsterdam en zag omzet en resultaat stijgen. Draagt het stokje eind dit jaar weer over en beloonde zichzelf niet alleen met een plek in Adformatie's Top 100 Marketeers van 2019, maar óók met een basisplaats in het Team van deze Maand. Kijk, daar doe je het voor.


Vond zichzelf opnieuw uit toen ze er als adviseur achterkwam dat ze liever mooie dingen maakt. Durfde de stap te zetten, investeerde in zichzelf met scholing en stages en is nu een zeer vakkundig vormgever mét ervaring als communicatieadviseur (handig!) en oog voor detail. Heleen gééft vorm en ís nu in vorm. Beloond met een plekje in de basisopstelling.


Maakt meters als online specialist bij de Gemeente Amersfoort en zet daar in op 'the next steps' en het beter verweven van online en offline communicatie tot een integrale aanpak. Staat enerzijds 'met de poten in de klei', zet anderzijds, vanuit een visie op online, lijnen uit voor ambitie en strategie. En dus ook op het veld.


Speelde zich nadrukkelijk in de kijker voor een basisplaats. Ervaren adviseur die op het snijvlak van HR- en communicatieadvies opereert en als interim manager zaken op de rit krijgt. Gelooft sterk in het menselijk kapitaal van organisaties en kijkt met een breed perspectief naar vraagstukken én oplossingen. Vaste waarde in de basis.


Vanuit het Zeeuwse zuiden zo in de basis. Gaat met andere bureaus - concurrenten of niet - om tafel om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en er allemaal beter van te worden. En het vak. En de opdrachtgevers. Zeer evenwichtige en toegewijde adviseur en manager. Ervaren speler in dit team.

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

241 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page