top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de maand Mei 2022

De Selectie stelt het Team van de Maand samen! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van Mei 2022, in willekeurige volgorde...

Speler die geen bal doorlaat en in staat is bij lastige wedstrijden het spel te analyseren. Is, naast een kei van een stedenbouwkundige, ook iemand die zeer goed in staat is haar ontwerp over te brengen. Altijd goed beargumenteerd en begrijpelijk. In haar element bij de meer complexe vraagstukken. Dat herkennen we, dus deze maand in het team gekozen.


Opbouwende speler die vooral zorgt dat zijn teamgenoten in de schijnwerpers komen te staan. Helpt vanuit zijn team, bij marketingbureau Get Forward, andere organisaties het meeste te halen uit hun online aanwezigheid. Adviseert het liefst op basis van data én zonder blabla of online bullshit bingo. Basisplaats centraal achterin.


Gedreven speler in de as van het team. Komt uit voor het team van Amnesty International. Denkt met de organisatie mee over processen, kpi's en rapportages vanuit het grotere doel. Dus geen cijfers om de cijfers, maar omdat ze ons iets leren en informatie geven waarmee we iets kunnen. Wil best een nieuwe manier van spelen, maar alleen als het zichtbaar iets oplevert. Opstellen dus.


Actieve speler die ook de scouting doet. Zorgt ervoor dat bedrijven beschikken over het IT-talent dat ze nodig hebben. Ziet uurtarief niet als belangrijkste trekker voor een zzp’er bij een opdracht en vindt uurtje-factuurtje een misvatting. Zegt sowieso zinnige dingen over recruitment anno nu. Kijk, die snapt het. Basisplaats!


Gedreven speler die stevig het duel aangaat. Projectmanager en adviseur. Weet als geen ander de boel bij elkaar te houden en mensen mee te krijgen in renovatieprojecten. Is in het veld vaak de verbindende factor met oog voor mens en resultaat. We zien uit naar de volgende participatie-wedstrijd waarbij zij in actie komt. Opstellen in de basis en gaan!


Verdedigend op het middenveld. Nuchtere communicatieadviseur die voor het team van zorgorganisatie InteraktContour speelt. Brengt ons motto van ‘geen blabla’ in de praktijk: niet ergens omheen draaien maar het gewoon op de man af vragen of zeggen. Fijne speler om je team te hebben met de volgende wedstrijd op het programma.


Intelligente speler die wedstrijden leest… en (be)schrijft! Betoogt dat het universalisme en humanisme afbrokkelen en plaatsmaken voor steeds meer identity politics waarin het absolute slachtofferschap de boventoon voert. Met slachtoffers die vinden dat zij de enige zijn die begrijpen waarom zij slachtoffer zijn en dat tot hun identiteit verheffen. Onterecht stelt David: “Iedereen mag over alles schrijven. Werkelijk. Een Peruviaan is perfect in staat over de geschiedenis van Tibet te schrijven…”. Opstellen dus.


Enthousiaste en gedreven speler en leider op het veld. Projectleider die zich hardmaakt voor culturele sensitiviteit in organisaties, zonder daar heel ingewikkeld over te doen. Daar houden wij wel van. Resultaatgericht waardoor ze, met oog voor zowel de tegenstander als haar medespelers, voor de winst durft te gaan. Verdient daarmee een plek in het team van deze maand.


Deze 17-jarige speler van Blackpool die deze week maand ‘uit de kast’ kwam. Is daarmee, sinds 1990, de eerste actieve voetballer in Engeland die openlijk homoseksueel is: klaar om mensen te vertellen wie hij is. Open, eerlijk en verfrissend. Een speler die binnen en buiten het veld in elk team van grote meerwaarde is en een rolmodel voor iedereen.


Veelzijdige middenvelder die met haar voorbereidende werk en mooie assists direct kansen creëert. Speelt als communicatieadviseur in het team van Perspectief Herstelbemiddeling. Bekijkt de wereld met een open, frisse blik en heeft hart voor de zaak. Een echte mid-mid, die de juiste spelers met elkaar weet te verbinden en geen moment stilstaat op het veld!


Creatieve speler vanaf de flanken. Komt als conceptontwikkelaar uit voor het team van VORM. Gaat samen met architecten en andere ruimtelijke ontwerpers voor de winst. Het resultaat? Verfrissende en hedendaagse projectontwikkelingen die bijdragen aan een mooie en fijne leefomgeving. Britt heb je graag in je team!

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page