top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand November

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van November 2019 in willekeurige volgorde...Onvermoeibare ondernemer en marketeer die overloopt van de ideeën. Herman kent de wereld van start ups als geen ander en is continu op zoek naar hét volgende gat in de markt. Met zijn aanstekelijke enthousiasme krijgt hij het hele team aan het rennen.


Dankzij haar nieuwsgierige aard weet ze altijd wel iets in gang te zetten. Ze stelt precies díe vragen die je aan het denken zetten. Die je helpen plannen steeds concreter te maken. Ze durft dingen te proberen die ze niet eerder deed, maar niet onbezonnen. Met dat soort lef creëer je mooie kansen. Een ervaren adviseur om op het scoutinglijstje te zetten.


Zo iemand waarvan je weet dat je nog het nodige van hem gaat zien. Een gedreven omgevingsmanager die in het afgelopen jaar aan verschillende opdrachten werkte, bouwde aan de afdeling omgevingsmanagement bij Dietz én er, als kersverse vader van een prachtige dochter, nog een mooie taak bijkreeg. Moeiteloos houdt hij alle ballen in de lucht.


Veelzijdige, creatieve speler die altijd iets bijdraagt aan je team en in het veld. Eigenlijk maakt het niet uit waar je haar opstelt; sommige mensen spelen altijd goed. Annemarie combineert vormgeving en advisering in haar werk tot het maken van sterke merken. Overigens staat ze ook haar mannetje aan de voetbaltafel. Dus.

Deze expert in e-commerce weet altijd precies welke stappen je moet zetten om je doel te halen. Vele succesvolle roadmaps maakte ze al voor haar klanten. Vergat daarnaast niet haar tactisch talent voor zichzelf in te zetten. Recent maakte ze een prachtige transfer naar de rol van digital marketing manager bij Stella Fietsen. Opstappen en gaan!


Deed als ondernemer en adviseur bakken aan ervaring op, over communicatiestrategieën bij maatschappelijke onderwerpen. Als een echte teamspeler is ze nooit te beroerd haar kennis en kunde in te zetten om anderen te helpen. Vanuit haar functie bij Inspectie SZW maakte ze onlangs nog een uitstapje om, als huurspeler, de Inspectie van het Onderwijs te helpen bij het ontwikkelen van hun communicatievisie.


Strategisch adviseur met een bijna onnavolgbare snelheid van praten en denken. Het welzijn van individuen en de impact daarvan op het succes van een team, is wat hem bezighoudt. Door in zijn adviezen aandacht te hebben voor de cultuur in een organisatie, krijgt hij alles en iedereen op het speelveld aan het draaien.


Een vertrouwd gezicht bij het Rijkswaterstaatprogramma SAA en communicatieadviseur bij het project A9 Gaasperdammerweg. Dankzij een enorme groeispurt de afgelopen jaren gaat zij vanaf nu als zelfstandig professional aan de slag. Moet daarbij direct opdrachten afwijzen omdat iedereen haar wel in het team wil. Een droomstart!


‘Generalists triumph in a specialized world’ schrijft David Epstein. Karen brengt dit in de praktijk. Hoezo kiezen? Adviseur én projectleider. Woordvoering én event-organisatie. Digitalisering én personeelskrapte oplossen. Ze pakt alles aan en dat maakt haar creatief, flexibel en veelzijdig.


Hoe groter de maatschappelijke impact van het onderwerp, hoe meer deze strategische adviseur zich als een vis in het water voelt. Met verbale kracht en tomeloze energie gaat ze geen enkel obstakel uit de weg. Leest en luistert alles wat los en vast zit en weet al die opgedane kennis en inzichten ook nog eens direct toe te passen. Gewoon opstellen.


Communicatieadviseur met online expertise. Werkte onder meer voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en was Digital Communications Officer in Washington. Nam dit jaar een dapper besluit en koos voor het ondernemerschap. Floris is zo'n speler die je aan je selectie toevoegt om op specifiek terrein onderscheidend te zijn. Daarna kiest hij weer voor een volgende uitdaging.

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

211 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page