top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand September

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

De Selectie stelt het Team van de Maand samen. Mensen in een adviserende rol die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van September 2019 in willekeurige volgorde...Uit de categorie: ‘het gewoon aangaan; doen’. Goede adviseur met scherpte en humor. Verruilde Podium voor Future Communication en nam de uitnodiging aan om daar in het managementteam te komen. Draait haar hand niet om voor een pittige adviesklus en speelt om te winnen. Opstellen dus.


Ervaren adviseur op het vlak van onder meer public affairs, communicatie en reputatie. Durft naar buiten te gaan met lastige projecten en het gesprek met de omgeving erover aan te gaan. Laat op een mooie manier de rol en toegevoegde waarde van een provincie zien. Zette deze zomer een mooie carrièrestap en is nu teamleider communicatie bij de Provincie Overijssel.


Zeer ervaren adviseur en specialist crisiscommunicatie in het gemeentelijk domein. Overziet het speelveld en blijft stevig overeind in de driehoek van ambtelijke, bestuurlijke en politieke krachten en belangen. Durft ondanks haar status ‘los te laten’ en stapte deze zomer in een inhoudelijke rol bij de Gemeente Amersfoort om haar horizon verder te verbreden. Sommige spelers hebben altijd een basisplaats.


Freelancer, maar zeker geen klassieke eenpitter. Echte teamspeler die flinke opdrachten en een pittige workload aan kan. Te meer omdat ze breder denkt dan zichzelf: haakt anderen aan, vormt allianties en weet waar haar kwaliteiten liggen en waar ze medespelers voor moet vragen. Een pure kwaliteit; Daniëlle leest een wedstrijd en weet wat - en wie - nodig is.


Chief Psychology Officer die de kunst van de toegepaste psychologie verstaat, bijvoorbeeld in marketing en communicatie. Houdt het veld breed en kan een goede cross-pass geven door buiten de verkokering van vakgebieden te kijken. Dankt zijn basisplaats ook aan het succes van SMC030, de grootste social media club van Nederland, waar hij deze zomer, na bijna 10 jaar, afzwaaide.


Agile coach, team coach en scrum master met een bak aan ervaring en nog veel meer energie. Ze schudt gerenommeerde methodes, werkvormen en tactieken zo uit haar mouw, maar durft ook iets nieuws uit te proberen. Geeft vertrouwen aan de ander en krijgt met haar enthousiasme iedereen in the winning mood. Zo'n speler heeft elk team nodig.


Getalenteerde omgevingsmanager die sinds deze maand een flinke opgave heeft aan de Gaasperdammertunnel. Ga er maar aanstaan: de ingebruikname van de nieuwe tunnel, het opleveren van het park aan de gemeente en de sloop van de oude A9. Maar dat gaat hij gewoon regelen. Zo'n speler die je het vertrouwen geeft omdat je weet dat het goedkomt.


Veelzijdig talent dat je altijd durft op te stellen. Vaart graag haar eigen koers, maar heeft een scherp oog voor het grotere plaatje. Als projectleider, voor het meten van klanttevredenheid bij de NVWA, speelt ze de sterren van de hemel omdat ze buiten de hokjes durft te denken. Daar gaan we nog veel van horen.


Enthousiasme en drive als handelsmerk; gaat er gewoon voor. Pakt uitdagende thema's op door bijvoorbeeld het participatiebeleid van de Gemeente Schiedam vorm te geven en daarbij buiten de gebaande paden te gaan. Haar intrinsieke motivatie, om dit soort vernieuwingen te laten slagen, leveren een basisplaats in deze selectie op.


Heeft een visie op het vak en kijkt, als socioloog en adviseur bij Mett, naar de kansen die online biedt om mensen te verbinden. Richt zich in het bijzonder op e-participatie en durft zich uit te spreken: "Participatie is gewoon hele goede communicatie". Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn.


Ervaren vastgoed- en huisvestingsprofessional die vanuit deskundigheid en visie een goed plan kan neerleggen. Adviseerde als programma- en portefeuille-manager de Universiteit Utrecht over mogelijke toekomstscenario's en beloonde zichzelf deze zomer met een mooie stap naar een volgende uitdaging, bij woningcorporatie Portaal. Een speler met veel potentie.

Zien we iemand over het hoofd? Wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of onze social media kanalen. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

267 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page