top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Team van de Maand September 2021

Een nieuw seizoen, dus het is weer tijd voor het Team van de Maand! Mensen in een adviserende rol, die zich in de kijker spelen, kunnen zomaar een basisplaats afdwingen. De waarde ervan? Dat mag je helemaal zelf weten. In ieder geval zouden wij dit team zo het veld in sturen voor een flinke adviesklus. Het Team van de Maand van september 2021, in willekeurige volgorde...

Vrolijke teamspeler die zeker een basisplaats verdient. Franca is een toegankelijke, slimme en hardwerkende professional. Floreert onder hoge druk. Houdt als projectmanager overzicht op het veld en zorgt dat het voor elkaar komt. 


Voelt zich thuis bij (infra)projecten met veel stakeholders of een ingewikkelde omgeving. Staat organisaties bij met communicatieadvies, woordvoering en mediatraining. Een rots in de branding en fijne adviseur om mee samen te spelen.


Deze sterspeler is een een zeer gedreven en creatieve communicatieadviseur. Heeft mooie initiatieven opgestart, waaronder symposia en een kennisproeverij. Rust niet voordat het allemaal op rolletjes loopt. Een echte teamplayer die de rest van het team opzweept. Kijk, zo’n speler willen we allemaal wel in ons team!


Weet alles van winnende teams en wat daarvoor nodig is, dus een gemiste kans om niet op te stellen. Gaat, door het stellen van de juiste vragen, scherpe één-tweetjes aan. Vooral sterk in de opbouw van achteruit. Een speelster om in de gaten te houden!


Deze vrolijke Tukker met een zachte G versterkt sinds een jaar het marketingteam van MOOVZ. Levert met haar gestructureerde aanpak een belangrijke bijdrage aan het opzetten van iets nieuws, zónder het bestaande uit het oog te verliezen. Chapeau, wat ons betreft!


Senior communicatieadviseur en persvoorlichter bij De Tussenvoorziening. Slimme tante met veel ervaring. Durft buiten de hokjes te kijken en te adviseren. Heeft hart voor de zaak en gaat spannende wedstrijden niet uit de weg. Opstellen voor wat actie op het veld!


Als eindbaas van Evolve al 10 jaar een goede speler/coach. Gaat voor kwaliteit, maar hecht ook waarde aan aantrekkelijk spel. Weet van alles over interne, digitale media om beter virtueel en hybride samen te werken. Vindt data belangrijk en gebruikt analyses om de wedstrijd goed voorbereid in te gaan.


Projectmanager die ervoor zorgt dat alle content & design, die organisaties nodig hebben, met de hoogste kwaliteit op tijd klaar zijn. Zeer ervaren met een gedegen en gestructureerde aanpak. Een plezier om mee samen te werken.


Toegewijde Limburgse, Amsterdamse organisatie-coach die al jaren bedrijven in het MKB helpt zichzelf (deels) opnieuw uit te vinden. Haalt ondernemers uit de waan van de dag. Prikkelend en confronterend als het moet, maar altijd vanuit betrokkenheid. Houdt het doel scherp voor ogen en laat geen kans om te scoren onbenut.


Technologie, innovatie, het klimaat; noem een (gevoelig!) onderwerp en deze duizendpoot schrijft en spreekt erover. Neemt met zijn succesvolle nieuwsbrief Future Affairs ruim 15.000 abonnees wekelijks mee naar de toekomst. Die blik op de lange termijn juichen wij toe. Een verdiende plek in het team op een positie om lijnen uit te zetten!


Chirurg en chief medical information officer bij VWS. Adviseert het ministerie over hoe winst te behalen is bij het inzetten van technologie en digitale innovaties in de zorg. Vindt, terecht, dat technologie geen doel op zich moet zijn. Het gaat om de vraag: wat lever je ermee? Mooie voorzet...

Zien we iemand over het hoofd? Scout je mee en wil je iemand nomineren voor het volgende Team van de Maand? Laat het ons weten via 14@de-selectie.nl of social media. Deze selectie is met zorg samengesteld, maar er kan natuurlijk uitgebreid over gecorrespondeerd worden.

127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page