top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Tom Goemans naar IenW

De transfermarkt draait op volle toeren en ook De Selectie ontkomt niet aan belangstelling van andere clubs. Adviseur Tom Goemans stapt eind deze maand over naar het team van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) waar hij omgevingsmanager voor Schiphol wordt. De speler, met rugnummer 8, had nog een lopend contract tot komende zomer. Over een transferbedrag zijn geen mededelingen gedaan.


"Natuurlijk speelde ik pas net voor De Selectie", vertelt Tom: "Maar deze functie is een droombaan die ik al langer ambieer. Toen het ministerie zich meldde met deze positie, heb ik dus besloten deze stap te zetten."

Bij IenW, waar Mark Harbers net het roer heeft overgenomen, gaat Tom vanuit het programma Luchtvaart, de afstemming met de omvangrijke en complexe omgeving van Schiphol organiseren. Het betrekken van belanghebbenden bij de plannen van de luchthaven is daarbij de opgave. Eerder kwam Tom al eens uit voor het team van Schiphol zelf en afgelopen zomer kwam hij over van Rijkswaterstaat. Hij speelde diverse wedstrijden voor De Selectie, waaronder bij Amnesty International.


Een spelersmakelaar liet zich gisteren ontvallen dat De Selectie zich waarschijnlijk op korte termijn nog met twee nieuwe adviseurs versterkt. Er zou zelfs al overeenstemming bereikt zijn met deze spelers. Stay tuned!

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page